Sayfa 820/1000 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tavana kitlenince hissenin alıcısı çok oluyor, birilerinin tavandan alma hastalığı olmalı, şuan sıkıntılı alırsak elimize verirler gibi duruyor ama bi tık daha iteklese mallar kapış kapış gider aslında
    Prensip olarak geride kalan hisseyi almamak lazım. Oradan mazot ikmali yapılıyor yürüyen hisselere.

Fakir dostu çok büyük el gelmesi gerekir ki borsada fakir ne arar diye gelmiyorlardır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Turuncu trend 15.80 civarı.

3. ABD de AKBNK 1,55-1,72 kotasyon var.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Prensip olarak geride kalan hisseyi almamak lazım. Oradan mazot ikmali yapılıyor yürüyen hisselere.

Fakir dostu çok büyük el gelmesi gerekir ki borsada fakir ne arar diye gelmiyorlardır.
    Borsada fakir olmaz, millet paraları katladı, tek fakir bizim gibi şortcular
    Bu arasa işc de tavan olursa garan benim neyim eksik der mi der
    Hamdım Piştim Yandım

Taşınan Açıklarda azalış var, HALKB EREGL GARAN de kapanmalar olmuş, THYAO AKBNK YKBNK VAKBN İSCTR de azalma olmayıp devam edilmiş, bazılarını yükselişe inandırmışlar gibi, daha herkesi inandıramamışlar! herkesi inandırdıklarında ne olacağı malum!

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsada fakir olmaz, millet paraları katladı, tek fakir bizim gibi şortcular
    Bu arasa işc de tavan olursa garan benim neyim eksik der mi der
    GARAN'ın sahibine telefon edebilir misin?

Telefon edilebilecek hisselere giriyor herif.

Ufukta siyah cisimler görüyorum.....bir kaç vakte kadar geliyor....geldiği yeri tarumar ediyor.....

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    GARAN'ın sahibine telefon edebilir misin?

Telefon edilebilecek hisselere giriyor herif.
    Arkadaşım olur,pazarda tezgahta yan yana az limon satmadık ama telefonu yok bende,
    Herif boşuna girmesin
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 820/1000 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •