Sayfa 833/1000 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi geçen geldiğinde şortcuların ocağına incir ağacı diktin, muhtemelen bu gelişinde lönkcülerin ocağına incir ağacı dikecen
    Dayı 2011-2012-2013 de endeks zaten 60 70 80 90 binlerdeydi

Kuzu hazretleri marifet kapısında piramitli cort açarken ve üniversitesinde eğitim verirken dayı bügun endeks olmuş 350.000

Bu market supercycle olsa bile düşeceği yerler o rakamlar olmaz dayı.

Longcu ihya olmus abi mümkün değil incir yaprağı cortcu için.

Cortcu aklını herseyini kaybetmiş dayı 10 yılda aynı şekilde ise TL de bekleyen parasını erimiş..

Sonuç olarak dayı zraporu böyle. Ak borsa açıldığından beri ralli yapıyor.

Nobel ödülü almaları gerekmektedir bu yüzden eksi rezervasyon ile böyle bir başarı dünya literatüründedir bence..

2.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Ağaçtaki memedabi... bir vob macerası..
    Herif tam bir felaket, her gelişinde bi tarafı komple götürüyor...
    Geçen geldiğinde halkb nin grafikisini sorduydum, onun grafikisi yok dediydi, korktum malları sattım, satış o satış
    Her gün tavan gidiyor kaat
    Bir insan bu kadar mı gudubet olur yahu, ralli oldu fakirlikten yine kurtulamadık
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif tam bir felaket, her gelişinde bi tarafı komple götürüyor...
    Geçen geldiğinde halkb nin grafikisini sorduydum, onun grafikisi yok dediydi, korktum malları sattım, satış o satış
    Her gün tavan gidiyor kaat
    Bir insan bu kadar mı gudubet olur yahu, ralli oldu fakirlikten yine kurtulamadık
    Halk market to book price Bbva zpanya yi solladı dayı. Dayı bu işler böyle adamın aklını alırlar.

VOB YAPMAYİN hayatınız kayar

sayfada sürekli dakika başı şort şort kırmızı yeşil avrupa amerika yazıldığından mütevellit,

google adsense burasını tatil, moda, avrat sayfası falan sanıyor ve ona göre reklam basıyor yandaki ve üstteki bannerlara.

google dayı bizim derdimizi nasıl anlasın

saatlik günlük kelimelerini çok yazdığım için bana da çok fazla saat reklamı çıkıyor.

bugünkü barı beğenmedim. eskiden böyle barların ardından sağlam bir sarsıntı, peşine de artçılar gelirdi.

ama işte o eskidendi çook eskiden. sezen ablanın da dediği gibi.
    audentes Fortuna iuvat

5. Daha önce de yazmıştım aradım mamafih bulamadım. Asgari ücret 310 dolar civarlarında gelip gidiyor son zamdan sonra, tr tarihinde en yüksek gördüğü 400 dolar gibi bir rakam olması lazım. Bu şu demek oluyor devlet şu anki döviz kurunu kabullenmiş 16-17'nin altı olmayacağını ön görerek artışlar yapılmış durumda.

ikinci bir 17 aralık beklemeyin boşuna diye söylüyorum. o iş bitti.

6. Bende nedir bu diyordum.
    Kapaya kapaya bir hal olmuştum.
    Anlaşıldı durum [emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    sayfada sürekli dakika başı şort şort kırmızı yeşil avrupa amerika yazıldığından mütevellit,

google adsense burasını tatil, moda, avrat sayfası falan sanıyor ve ona göre reklam basıyor yandaki ve üstteki bannerlara.

google dayı bizim derdimizi nasıl anlasın

saatlik günlük kelimelerini çok yazdığım için bana da çok fazla saat reklamı çıkıyor.

bugünkü barı beğenmedim. eskiden böyle barların ardından sağlam bir sarsıntı, peşine de artçılar gelirdi.

ama işte o eskidendi çook eskiden. sezen ablanın da dediği gibi.
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    işte endeks daha yeni devir alırken satıp mazot olan arkadaşlara bu yüzden kızıyorum. endeks göstere göstere dönmüştür tüm rallilerde. birçok emare olur bugün olduğu gibi. vadeli Tavan olur ama spot gevşek durur, bist 30 4-5 kağıt tavanken vadeli eksi olur, bir banka-holding kopar diğerleri mal gibi bakar...vs yani şu dakikadan sonra artık vur kaç olur sonra da piyasayı sertçe düzeltirler. yani tepe arayayım derken bu ton sopaya ne gerek var???
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

8. Muz kabuğu ve totem

Sayfa 833/1000 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •