Last çors day
Last çors day
ben 36 yaşındayım ama var ya- kendimi 23 olduuğmdan daha güçlü hissediyorum fiziksel olarak, normalde top seviye 23 derler ya, onun için diyorum
arkadaş bana fatsada büfe işlettiğini söylemişti bana 14-15 sene kadar evvel dm yada tel.. neyse, mehmet kardeşimizi herkes seviyor, ara ara uğraması her zaman için renk katıyor.. göründüğü zamanları tepe yada dip olduğu efsanesi bozkurt tarafından piyasa sürülmüştür, ve alıcı bulmuştur da
yaklaşık bir yıldır sayfayı elimden geldiğince okumaya çalışıyorum.
şu yorum önceki okuduğum mehmet türevi yorumlarla çok tutarlı ve doğru.
karamsarlık kasmak istemem. özetle hepsinin içinde bolca bir cesaret piyasaya girip trajedinin kralını yaşamanın pişmanlığı var.
not artışı gelince 2 kilo altın satıp halkbank aldım demiş. bu ülkeye bu reva mı ? ne diyeyim.
audentes Fortuna iuvat
Dayı tüm.trajik hadiselerde işlemim var emme bıraktım dayı. Bir gece borçlu kalmak istemiyorum. Zaten gerek de yok. 2 tabak yemek yiyorsun 3. Yiyemezsin. Borçlu kalsan iş sakat.
Surada kesin işlem yapsam arbitraj yapardım ve zor duruma duserdim dayı.
Yapmayın hayatınız kayar.
1 2 kontör değil trilyonlik arbitraj yapsaydim örneğin garantide en az 1 trilyon Margin yerdim..
Arbitraj hedefide sasardi kullanılan sermayede stresi ayrı.
VOB YAPMAYİN
Starlink ve sonrası gelecek olan buna benzer hersey iletişim şirketlerini boğacak lime lime edecek. Ama bu uzun vade ongorumdur.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bu dolar kontrati sürekli düşüyor sebebi nedir.? Spottan mi almak lazım?
Dolar kontratının süresi vardır içinde faiz de olduğu icin dolar spot sabit kaldıkça spot fiyata yaklaşır.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri