Sayfa 882/1000 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Last çors day

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    O neydi giz? Biz seni var ya minimum 65hayal etdik dayu dayular dayusu neyse memed diyek bari benim de yaşım 37 Samuel adım
    ben 36 yaşındayım ama var ya- kendimi 23 olduuğmdan daha güçlü hissediyorum fiziksel olarak, normalde top seviye 23 derler ya, onun için diyorum

arkadaş bana fatsada büfe işlettiğini söylemişti bana 14-15 sene kadar evvel dm yada tel.. neyse, mehmet kardeşimizi herkes seviyor, ara ara uğraması her zaman için renk katıyor.. göründüğü zamanları tepe yada dip olduğu efsanesi bozkurt tarafından piyasa sürülmüştür, ve alıcı bulmuştur da

Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Dayı ne ilgisi var salak gibi 20 li yaşlarda cahilce 500 kontrat aciyordum dolar TL olsun vobda cort olsun hiç long açmadım dayı full cort yıllarca

Suan görüyorsun emmi enayileri benim gibi kurtarmaya çalışıyorum yapmayın diye

Benim gibi borçlu kalmadan sadece zarar edip ayakta kalan nette kara.gecen TL olsrak dolar olarak soguslenen.kisi.pek yoktur.
    yaklaşık bir yıldır sayfayı elimden geldiğince okumaya çalışıyorum.

şu yorum önceki okuduğum mehmet türevi yorumlarla çok tutarlı ve doğru.

karamsarlık kasmak istemem. özetle hepsinin içinde bolca bir cesaret piyasaya girip trajedinin kralını yaşamanın pişmanlığı var.

not artışı gelince 2 kilo altın satıp halkbank aldım demiş. bu ülkeye bu reva mı ? ne diyeyim.
    audentes Fortuna iuvat

4. Dayı tüm.trajik hadiselerde işlemim var emme bıraktım dayı. Bir gece borçlu kalmak istemiyorum. Zaten gerek de yok. 2 tabak yemek yiyorsun 3. Yiyemezsin. Borçlu kalsan iş sakat.

Surada kesin işlem yapsam arbitraj yapardım ve zor duruma duserdim dayı.

Yapmayın hayatınız kayar.

1 2 kontör değil trilyonlik arbitraj yapsaydim örneğin garantide en az 1 trilyon Margin yerdim..

Arbitraj hedefide sasardi kullanılan sermayede stresi ayrı.

VOB YAPMAYİN

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,256
    Blog Entries
    1
    Starlink ve sonrası gelecek olan buna benzer hersey iletişim şirketlerini boğacak lime lime edecek. Ama bu uzun vade ongorumdur.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Starlink ve sonrası gelecek olan buna benzer hersey iletişim şirketlerini boğacak lime lime edecek. Ama bu uzun vade ongorumdur.
    Vaaay abi sen sağ miydin yahu?
    Anlat biraz senin öngörülerini severiz.

7. Bu dolar kontrati sürekli düşüyor sebebi nedir.? Spottan mi almak lazım?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,256
    Blog Entries
    1
    Dolar kontratının süresi vardır içinde faiz de olduğu icin dolar spot sabit kaldıkça spot fiyata yaklaşır.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 882/1000 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •