ECİLC / ECZYT aylık
![]()
ECİLC / ECZYT aylık
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sn bezgin bekir noreply holdingin şua ile 16 dönüm için anlaştığını duymusmuydunuz bunu yoksa ben mi kaçırmışım. Uzun bir söyleşi arasında geçmiş uzun kısmi turgg de var mevzu olan kısmı atayım buraya da
N.Yılmaz: Biliyorsunuz proje sınırlarınıza çok yakın bir alanda. Eczacıbaşı Holdinge ait büyük bir arazi var. Bu konuda neler yapacaksınız?
N.Kaya: Evet Eczacıbaşı Holdingin bizim proje alanımız içerisinde 16 Bin M2’lik bir alanı var. Kendileri ile prensipte anlaşmıştık ve son yaptığımız toplantımız da kendileri ile tamamen anlaştık ve projemize dahil ettik.
Teşekkürler Gazmanbaba..Yumurta kapıya gelmiş görünüyor. Kopma konusunu önce yatırım holdingte görürüz diye tahmin ediyordum. Bakalım 90 lira üstü ve 3 haneye yaklaştıkça artan heyecan ve ilgiyi görmeye başlayacak miyiz??
Teşekkürler hocam bu puştlar önce ilaç fabrikasını satın alma olayı ile bu konuyu bastırarak gizlemeye çalıştı ma artık saklanmaz bir durumda Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum
Seve seve o sermaye tavanını ve sermayesi ni arttırmak zorunda kalacak
Ben onu ozaman görecem iki yıl ky bilerek süründürür
Bu kağıt ederi olarak çok ama çok yukarıda olması gerekir di
5 yıl inşallah buradayım her ay tırtıklıyorum maaşları alınca direk basıyor alabildiğimş alıyorum ve alacağında
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum
Gazmanbabaya teşekkürler. Bu holdingin arsasının küçük bir bölümü o projeye dahil edilmiş. Bu bir gelişme ama Eczacı için çok küçük boyutlu bir şey. Holdingin bilançosunu pek etkilemez. Ama o bölgede işlerin kızıştığı bilgisini bize verir. Bu haber bizim için bu açıdan önemlidir. İlacın asıl kendi malı olan Ayazağa arsasından hiç haber yok. Asıl değerli olan orası ilaç için. Hem de bilançosunu doğrudan etkileyecek. Tık yok.
Bir de bu inşaat şirketinin üslubu bana zorba bir yandaş şirket olduğunu düşündürdü. İrite oldum. O ne öyle insanların evinden söz ederken devlet gücünü arkasına almış tehdit eder gibi konuşuyor halka karşı. Eczacı belki geçici kabul etmiş olabilir. Top çeviriyor. Seçimden sonra vazgeçebilir mi?
Sn bezgin bekir ben de aynı görüşteyim ama ilginç olan bir konu daha var bu adamlar inşaatçı bölgede arazisi yok ama 2012 yılından bu yana 170 dönüm yer kapatmışlar. Turgg forumda geçtiğimiz yıllarda muratlı nickli bir arkadaş vardı hep derdi hatırlarsanız şua kasasında imzalanmış sözleşmeler var bölgede almadığı yer yok diye bana pek inandırıcı gelmiyordu o zaman çünkü hiç bir yerden teyit ettiremedigim haberdi.
Eczacının 320 dönümünden 16 dönüm için bile anlaşma yapabikdigine göre arkası sağlam.
Toprak sahibi türker ve eczacı 320 ve 70 dönümlerine komşu 170 dönüm arazi hem de dap a ve sahile komşu iyi bir arazi.
Yer İmleri