Bist ten gelen karı da yurtdışı borsalara gömmeye başlayacağım. Nasip.
Bist ten gelen karı da yurtdışı borsalara gömmeye başlayacağım. Nasip.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Dudu abi, sen bize vergi olayını sayısal örnekler ile açıklayacaktın? Atlama bu konuyu...
Beğendiğim küçük hisseler var. Üzerinde risk varmıdır diye araştırıyorum. Risk, sıkıntı yoksa paylaşırım.
Genelde bilindik temettü hisselerine para yatıracağım. Temettü + fiyat artışı (al/sat) üzerinden para kazanmayı planlıyorum. Nasip...
Bist kumarhanesinden daha kötü olamaz diye düşünüyorum. Temettü alıyoruz ama onuda devalüasyon eritiyor en nihayetinde...
Ytd .
NOT: Aralık 2022 - Mart 2022 arasında nasdaq için dip seviyeler, Şubat 2023-Mayıs 2023 arasında SP500 dip seviyeler olacağı beklentim mevcut. Ytd.
Son düzenleme : kafkaf; 10-09-2022 saat: 09:54.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
PhillipCapital kullanıyorum. Komisyon 8 dolar, data ücretsiz, takas ücretsiz.
Midas ta kullanıyorum ama çok para konulur mu? Bilemedim. Kendini ispatlasın biraz daha...
Ibkr ye henüz ısınamadım.
Sen örneği hazırla, ben ara ara atarım burada :-) Espiri bir yana, çok faydalı bir paylaşım olur...
Komisyon miktardan bagimsiz 8 dolar ise iyi..
Fazla trade yapmazsan daha da iyi.
Bu arada KO temettu aciklamis 0.44 USD..
Cash Dividend: KO@NYSE
KO@NYSE (Name: COCA-COLA CO/THE) announced a cash dividend with an ex-dividend date of 20220915 and a payable date of 20221003.
The declared cash rate is USD 0.44.
ISIN: US1912161007
Syg
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri