Sayfa 39/582 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 305 - 312 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Amerika da Demir Çelik yüzde 2 ile 5 arası yukarıda bilginize
    Petrol de çok gidecek gibi duruyor. Avrupa sanki onuda sağa sola bidona stok yapmak isteyecek. Hastane postane önemli yerlerin jenaratörü için veya elektrik üretmek için. ABD Çelik djusst endeksi çok önemli izlenmeli. Şuan 478, biraz saçma ama 530-550 üstünü geçerse 2008 den gelen zirve kırılır ve orada origami, kağıt (çanak) katlama sanatı resim edilir. İşde öyle saçma bir fiyatlamada hazır beklemek gerekir. Bunun ilaçı petrol ve oda 141 dolar kriz fiyatıdır.

2. Sezgin abı hrc vadeliler de yükselişte

3. Ereğli 25/26 civarı seyrederken
    Dip işaretlemesi yaptığım da
    Pozitif uyumsuzluk var sert tepebilir dediğim de
    Rex bana sen sus ne içiyorsun demişti
    Bugün de bir ortağım gazcı demiş
    Ben 25 ile 33 tl her fiyatta vardım
    25/28 bandın da yüzde 380 getiri diyordum
    Gazcı mazcı ayıp oluyor ama
    Birde temettücüler yazmıyor demiş
    Ne yapayım kardeşim ben seans muhabbetini seviyorsam sen sevmiyorsan

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ereğli 25/26 civarı seyrederken
    Siz devam edin esprili ve dürüst tarzınızla güzel seanslar oluyor

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ereğli 25/26 civarı seyrederken
    Ereğli ve isdemiri yeniden kurmak İçin yaklaşık 20 milyar dolar lazım.

6. Big short bey viop yorumların için çok teşekkür ederim, sağol

Hissede 2 katı kredi limitim var viopta da asla 3 kaldıraç uygulamam yok.
    Kredi limitimin %20 sini senede 2 kez nadiren o özel günde kullanırım işe de yarar destekten alır gün içi satarımdım.

Stratejisi viop ile aynısı ise ne güzel kredi limiti 3 -5 katı oşanlae senede çok nadiren o riski belki alır belki de %10-20 riski 10 gün taşır trend dışı hiç bir anlamı da yok haklısın.

Eregli forumda gazcı , optimist , 1 dolar temettücü uçacak kaçacakçı lafları boş ...kimse 6 ay için burada değil olumlu yazarsın sanki her gün tavan istiyosun zannederler biz temmettü isteriz hissenşn adil fiyata gelmesini isteriz , 20 tavan isteyen kendileri gazcı diyen adam tavancı olan adamdır zaten.. aklı başında yürüyüş olsun da tavanı eksük kalsın...sana sataşanında ciddiye alma hocam Akademik aracı kurum stajerler derneği değil bu forum.

Her insan her istediği yorumu yazıyor , üstüne bir dw manasız tenkitler işitiyor, tenkiti bazen biz de haksızca aşırıya kaçarak yapabiliriz , insanız özür de dileriz .ama bazı tipler hep üste çıkma derdinde, sözünü asla geri bile almazlar, nedense hep kendileri haklı olmak zorunda karşıdaki hayalci ve iyimser ,saf, budala olacak...

İyimser olduğum için vatanım, milletim , ereglim ve ülke borsama %100 inandığım için budala diye alay alınmaya dahi katlanırım sorun değil.

7. 10 gün önce hrc hareketini burada yazdık. Haftayı iyi kapattı, güzel süper kapatmadı ama iyi kapattı, boğazını sıkan elden kurtuldu, az az nefes alıyor, gelecek haftada çok az hareket olur, bu şekilde 780 rakamına gelirse film ondan sonra başlar. Burada 650 den 780 rakamına gelmesinin yavaş olması tüccarın elindeki pahalı malı az zararla sattırmaya mecbur etmek. Velevki hrc 900 olsa tüccar elindeki 1000 dolar ortalamalı malı satmaz. Tüccar maldan çıkacak, bundan kaçış yok, fiyat sonra yükselir. Rusya ise saatli bomba, eskisi gibi basacak mı yoksa pişman oldu 👍 da az üretip paramı kazanacak, bunu kimse bilemez.

8. Evet bunu dönem dönem yapıyorlar.her yapılandan sonra da yukarı yukarı gidiyor borsa.bunu daha önce ben de grafik üstünde göstermiştim.benzer hareketi 2700-2800 arasında da yaptılar.o zaman da Cumhur reisin öldüğü spekülasyon gününü hatırlatmıştim grafik üstünde.
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Cumhur öldü haberinde +3 den -3 sonra +3 kapat. Daha sonra en zirveye gel ve ilk ağızdan bir gece ansızın adalara gireceğiz de. Her şey o kadar açık ki.
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 39/582 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •