Originally Posted by
utkual2010
Hayki kusura bakma , puan veremiyorum. Diğer kişilerde puan vermelisiniz diyor. Kime vereyim ki burada
canınız sağolsun sayın utkual2010.en güzel puanı şirket yönetiminin açıkladığı gibi 2017 yılı içerisinde vangd bostan tarım ve sampi gıda ile holding olduğunda hepbirlikte alacağımızı umuyorum.25 milyon sermayeli vangd nire, 125 milyonluk holding nire.matematik hesabı olan aradaki farkın farkına varacaktır.ayrıca sampi gıda ve bostan tarımı bilen biliyor zaten.bu holdingleşme ile vangd'nin borsada dahil olduğu pazarı değişeceği gibi müzmin "c" grubu olma hali de sona erecek.kısacası bu köprünün altından daha çok sular akacağını düşünüyorum.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri