Sayfa 594/803 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Balikci
    Adam insaatci degil , gelmis anlamaya calisiyor, sirket icinde o kadar asalak var ki once onlari temizlemesi lazim . Adama özgür bir calisma alani saglanmadigina eminim . Savasci bir yapisi var anladigim kadariyla 2-3 ay daha sure verelim bakalim
    Ortak

18 ayda 2 tane çocuk yapılırdı

Kiminle savaşacağını anlamaya mı çalışıyor [emoji3]

2. Normal bir sirket olsa 18 ayda neler yapilirdi ancak burasi gercekten asalak dolu , dinazor dolu . Temizle temizle bitmez

3.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Normal bir sirket olsa 18 ayda neler yapilirdi ancak burasi gercekten asalak dolu , dinazor dolu . Temizle temizle bitmez
    Sn Maximetu, maliyetlerin gereksiz artmasına sebep olan sürü sepet eleman ve faaliyet tabi ki vardır. Lakin,
    Tekfen' in en büyük problemi '' El elin eşeğini türkü çağıra çağıra ararmış misali '' sahipsizlik. Yönetim kurulu başkanı olarak hissedarlardan biri yerine yokluğundan bu yaşta ve vizyonsuz birinin gelmesi de şirketin can damarlarından birini kesti bence. Bu parçalı düzende ve daha evvel yapılan üç kağıtlar neticesinde, şirket menfaatini ve geleceğini koruyabilecek YKB olabilecek bir ana hissedar hısım akrabası da gözükmüyor maalesef. Durum böyle olunca mevcut şirket kaynaklarını konsolide edecek ve onları daha üstün hedeflere yönlendirebilecek bir irade de olamayacak, ve günü kurtarmaya yönelik faaliyetler ile gittiği yere kadar devam edilecek. Yani bir laf vardır '' ben diyorum hadımım, sen diyorsun çoluk dan çocuktan haber ver '', bunlardan bırakın medet ummayı, mail ile bombardıman yaparak hizaya getirmeyi, hepsini falakaya yatırsanız bir şey çıkmaz çünkü YOK !, o kapasite, o vizyon, o irade YOK. Tarih yanlış yönetildikleri yada yönetilemedikleri için yok olan imparatorluklarla, ordularla, ülkelerle, şirketlerle dolu.
    Sonuç itibariyle geriye dediğiniz gibi Ali Pandır kalıyor o da umarım sizin algıladığınız gibi çıkar , ama en olabilecek yol yarı fiyatına da olsa gübreyi satıyoruz diye bir rüzgar yakalanırsa oradan belki bizlerde az zararla sıyrılırız.
    YTD.

4. Sayin Karani
    Her soylediginize katiliyorum ancak biri haric . Yari fiyatina satilacak bir toros gubrede gider birilerini vururum cok net soyluyorum !! Kimse benim parami bu kadar goz gore gore calamaz . Dava falan etmem , cezalarini kendi elimle veririm . Sokakta yurumeye korkar hepsi , coluklarini cocuklarini okula gonderemezler yok oyle milletin emegini rizkini calmak daha fazla .

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Karani
    Her soylediginize katiliyorum ancak biri haric . Yari fiyatina satilacak bir toros gubrede gider birilerini vururum cok net soyluyorum !! Kimse benim parami bu kadar goz gore gore calamaz . Dava falan etmem , cezalarini kendi elimle veririm . Sokakta yurumeye korkar hepsi , coluklarini cocuklarini okula gonderemezler yok oyle milletin emegini rizkini calmak daha fazla .
    Sn Maximetu, tabiki söylediğim yarı fiyatı son günlerde sizlerin de yok artık dediğiniz rakam diye yazdım. Yoksa sırf var olan Samsun gübreye ek olarak 350 milyon usd yatırım yapıldı, o açıdan bakılırsa değer daha iyi çıkar.

Saygılar,

6. Hakan Goral a Twitter da 800 Milyon Dolar yazdiriyor birileri peskes cektirmeyin milletin hakkini diye tweet attim , begendi . Ustune bir sey diyemedi tabi o da biliyor donen dumenleri . Orada da guvencem o adam , izin verdirtmez umarim oyle bir durum olusmasina. Ama uyanik olmazsak tepkimizi belirtmezsek bunlarin ne kadar hirsiz oldugunu biliyorsunuz ayakta uyutup bizi el altindan peskes cektirirler. Cunku bunlarin her satin almasi pahali , her satisi peskes . Bu beceriksizlikten ziyade bence hirsizlik kimse kusura bakmasin

7. kanını ziktiğimin arap şeyhlari hiçdeğilse tekfen ucuza kapatsalarda tekfende tekfenin beceriksiz soysuz patronlarıda biz yatırımcılarda kurtulsak.sağlam bir el değiştirirse bu şirket adam olur. başka türlü iflahı mümkün değildir.

31.86 ustu roket

Sayfa 594/803 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •