Sayfa 1046/1122 İlkİlk ... 4654694699610361044104510461047104810561096 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 8,361 - 8,368 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Bosponun da sesini kestiler

Bastirrrrr Nebati..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Simdi anladim gidivanin neden bu kadar bu duzeni begendigini

Benim gibi elestirenlere de neden cengaverce saldirdigini tabii..

Syg,
    enflasyonist ortam hayatını düzene sokmuş garanti gelir akışını sağlayanlar için cennet işsizler emekliliğine kadar mal mülk edinememiş olanlar için cehennem

4. Nebati: Sermaye piyasalarımız her geçen gün güven tazeliyor, geleceğe güvenle bakıyor. Borsamız haftayı dolar bazında 17 yılın en güçlü rallisi ile geride bıraktı, 3.521,38 puan ile haftayı sonlandırdı

Nebati: BIST 100 endeksi 2 aydır rekor üstüne rekor tazeliyor. Öyle ki, bu yükseliş, Temmuz 2005’ten bu yana en güçlü ralliye işaret ediyor

Nebati: Borsa İstanbul, halka açık şirketlerimiz ve yatırımcılarımız açısından her geçen gün daha da cazip hale geliyor. Bugün gelinen noktada, Sermaye Piyasamız 29 milyonu aşkın yatırımcı ve 56 milyonu aşan hesap sayısıyla, 4,8 trilyon TL’ye ulaşmış durumda

Nebati: Yerli ve yabancı yatırımcılarımız, şirketlerimizin bilançolarına, sermaye yapılarına ve karlılıklarına güveniyor, sermaye piyasalarına her geçen gün daha çok yatırım yapıyor

Nebati: BIST 100 endeksi, 1 yıllık süreçte yüzde 142 yükseliş kaydetti. Bu yükseliş, Borsamıza ve şirketlerimize duyulan güvenin en açık göstergesidir

Nebati: Türkiye'nin üretimi ve ihracatı arttıkça reel sektör güçleniyor. Güçlenen reel sektör sermaye piyasalarına güven veriyor. Borsamızdaki yükselişin temelinde ekonomimizin artan üretimi ve istihdam kapasitesi yatıyor

Nebati: BIST 100 endeksi 2 aydır rekor üstüne rekor tazeliyor. Öyle ki, bu yükseliş, Temmuz 2005’ten bu yana en güçlü ralliye işaret ediyor
    -------------------------------------------------------------
    söylemeyi unutmuş , siz hala tanışmadınız mı borsayla , elinizi çabuk tutun

5. 10 senedir yemedim içmedim dolar aldım abd sağlam kapıdır diyerek. Göz göre göre çizdiler dolarcıları. Zararın neresinden dönersem kardır deyip borsaya girdim geçen sene. Hayırlısı.

Ytd

6. Powerpc vardı burada o da full dolarcıydı. Sağlam crashçiydi. Kayıplarda.

Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Powerpc vardı burada o da full dolarcıydı. Sağlam crashçiydi. Kayıplarda.

Ytd
    powerpc dolar 3 lira iken her gün burada akıllı olun geçin dolara derdi çoğumuz bende dahil mb faiz artırırsa yaya kalırız diyerek cesaret edip alamadık onu o zamanlar dinleyenler paçayı kurtardı

8. TL de kalanlar ve TL faizine güvenenler için yani ne bileyim. Şimdi ağzımdan ne çıksa cevap olarak küfür yiyeceğim

Ben dolara güvendim bir tık daha iyi durumda olsam da ben de zarardayım özellikle emlak ve borsaya karşı.

Tcmb ye güvenmedik, FED e güvendik de ne oldu? Onlar da kazıkladı. Ytd

Sayfa 1046/1122 İlkİlk ... 4654694699610361044104510461047104810561096 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •