Sayfa 14/1001 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu pencere şirketleri var, spekülatör olsam onları hareketlendirirdim. Evlerde PVC Pen nerede ise zorunlu gibi. Zamanında iyi para kaldırdılar artık işler normalleşince halka açıyor olabilirler, kolay bir teknoloji. TOKI şu firmadan PVC olacak der ise o firma ihya olur.

Borsadan bir tanesi bana pahalı gelince zaten alan almış deyip incelemeyi bıraktım.
    Hala var bi tane hocam
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ne yazık ki bu arkadaşAda onun istediği şeyleri yazmamışım ki basmış ENGELİ ...

Şeyh uçmaz zaten müritler uçuruyor.

Kimi arkadaşlar dikkat ettim de rallinin başından beri her gün bugün tepe bulundu diyor. Amacı çözemedim

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hala var bi tane hocam
    TOKI evleri bence Emlak GYO işine yaramaz, o sitelerde fiyatlar çok yüksek, yatırımcılar TOKI'den kura çıkanlara yönelir satış sözleşmesi imzalar eve konar 5 yıl sonra kendi üzerine geçirir.

Zamanında lüks evler vardı, sadece aidat vs öde diyorlardı kira almıyorlardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    XTRADERX SELCUK, defalarca ''daha değil,dolar bazlı endekste dip bekliyorum'' dedi...Kendinden emin ve defalarca...

Dün kanalda ise.özeleştiri yapayım, dedi...dolar bazlı dip erken geldi..(yani gerçekleşti dedi)

peki aylarca bu trente girmeyip bekleyenler ne yapsın,şimdi?

Evet aylarca tv de konuşup,ümit verip,yanılmanın karşılığı ,öz eleştiri, oldu.BU KADAR..tekrar bir şey yokmuş gibi yayına devam...Bu alemde en kolay şey,yorumcu olmaktır.
    3 ün gücü 5 in gücü 8 in gücü fibonun gücü 😁😁😁 gölgelerin gücü adına güç bende artık.

5. Bankalara korkudan yanasamiyom.ne güzel gittiler.acuk kopardik ama şimdi imkanı yok
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Önceki rallilerde millet akın akın hisse alıyordu, bu rallide akın akın short açıldı, bir miktar fark var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yfaş teminatları 7.400 tl yapmış...bu nedir ya? 10 kontrat açsan 74.000 TL...

normal resmi teminat uygulayan kurumlar hangileri şu an?

8. vakıfbankı piyasa değeri thyao gelmiş...

iş hergün saçmalaşarak devam edecek anlaşılan...

birde üstüne yarın açıklanacak cumhuriyet tarihinin en büyük toki kampanyasına zararına kredi dağıtacak halk ve vakıf...

Sayfa 14/1001 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •