Sayfa 295/993 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Reis gitmez o zaman, sartlar uygun olursa demişti galiba, ticari uçuşla mi gidecek peeh
    özel uçakla fransa'ya sonra manş tünelinden 400 araçlık konvoyla londra, alem lider görsün..

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    özel uçakla fransa'ya sonra manş tünelinden 400 araçlık konvoyla londra, alem lider görsün..
    Yaninda 2.000 tane polisle birlikte.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yaninda 2.000 tane polisle birlikte.
    muhammed ali'nin cenazesinde kabul edilmeyen kabe örtüsünü de götürsün, bak gavur katafalka nasıl saracak..

4. Kendimi Ayhan başkan ile saunada başbaşa kalmış gibi hissediyorum. Ben de hastalık mı var grip miyim neyim yada cırcır mi oldum

5. Beni yine cırcırla beraber kas ağrısı halsizlik vurdu 2 gün yattım terledim. Benim birde covit gibi olan daimi alerjik rinitim var ikisi bir geldi yeni kendime geldim. Salgın olabilir mi.

6. Cenaze karikatürleri.Gömün gitsin.Daha kaç gün bekliyecekler.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7. Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

8. Çömez, şunları anlattı:

"Konu çok kapsamlı bir konu. Bu sadece puzzle'ın küçük bir parçası. Bu puzzle'ın İngiltere'deki büyük dev şirketleri var, İngiltere'de alınmış büyük konutları var. Malta'dan alınmış yatlar, orada kurulmuş şirketler var. Malta bayrağını taşıyan devasa yatların, 85 milyon liralık yatın Yunan adasında demirlemesi var. Son derece büyük, korkunç bir şebeke bu. Bunu yapan bir milletvekili. Ticari geçmişinin ne olduğunu bilmiyoruz. Ve bir üniversite hocası.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

Sayfa 295/993 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •