Sayfa 1053/1122 İlkİlk ... 53553953100310431051105210531054105510631103 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 8,417 - 8,424 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

  1. #8417
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bu cari açık nasıl finanse ediliyor diye merak ediyorsanız tarihi zirvede olan net hata noksana bakınız[emoji116]

    Yılın ilk 7 ayında 36,7 milyar$ cari açığın üçte ikisi net hata noksanla (kaynağı tespit edilemeyen şekilde) fonlandı.

    https://twitter.com/ali_hakan_kara/s...jcnQZR78A&s=19
    Geçmişte de sıcak paranın bol olduğu zaman cari açık hep o kaynağı belirsiz diye tanımlanan yıkama para tarafından finanse edildi...Yani değişen birşey yok...Ama şimdi açığın tamamını karşılayamıyor sorun orada!!!!

  2. #8418
     Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Kkm getirisi ne oldu bilgi amacli yazarsan
    Benimde 45 gun oldu 0.45 krs artis oldu boyle giderse zarar edicem

    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    %5.96X4 %23.86 gibi oldu nkolay da dursaydim daha iyiydi 23.5 luk oranı da kacirdim bu arada 250k on hesapa gönderdim kalani nkolay da.

  3. Nebati: Ekonomi politikamızın hedefi sadece büyüme değil.

    Temel amacımız, ekonomik büyümenin yaratacağı refahı toplumun tüm kesimlerine yaymak.

  4.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Nebati: Ekonomi politikamızın hedefi sadece büyüme değil.

    Temel amacımız, ekonomik büyümenin yaratacağı refahı toplumun tüm kesimlerine yaymak.
    Günaha girmek mi girmemek mi :-) işte bütün mesele burada...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

  5. Afganistan gibi ülkeler dış dünya ile entegre olamadıklarından bir yandan ümmet çoğalsın diye nüfus artışını desteklerken diğer yandan tek taraflı ekonomik yapılarından dolayı yoksulluktan kurtulamıyor ve rejimlerini ayakta tutmak için kendi inançlarının tersine uyuşturucudan elde ettikleri HARAM PARA ile varllıklarını sürdürüyorlar.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

  6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Afganistan gibi ülkeler dış dünya ile entegre olamadıklarından bir yandan ümmet çoğalsın diye nüfus artışını desteklerken diğer yandan tek taraflı ekonomik yapılarından dolayı yoksulluktan kurtulamıyor ve rejimlerini ayakta tutmak için kendi inançlarının tersine uyuşturucudan elde ettikleri HARAM PARA ile varlıklarını sürdürüyorlar.
    Yani büyük bir çelişki içinde kadınları tek başına sokağa çıkmalarını, kızların okula gitmelerini, gözlerin bile görünmesine tahammül edememelerine karşın Şeriat rejimi adı altında otoriter bir rejimde kimse uyuşturucudan gelen parayı sorgulayamıyor, hesap soramıyor.

    Cahil bıraktıkları halkı bu şekilde idare etmek de kolay oluyordur.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

  7. Avrupa bir iki yıl çile çeker, sonra enerjisini nükleer, kaya gazı, güneş vs. halleder ancak Rusya ve yancıları artık petrol gelirleri olmayacağı için uzun dönem zor durumda olacaklar.

    Rusyada petrol indirimi bekleyenler ise (gelirinin azalması nedeniyle) bindirimle karşılaşabilir. BU ülke borsalarına ve yerel paralarına dikkat edin.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

  8. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Avrupa bir iki yıl çile çeker, sonra enerjisini nükleer, kaya gazı, güneş vs. halleder ancak Rusya ve yancıları artık petrol gelirleri olmayacağı için uzun dönem zor durumda olacaklar.

    Rusyada petrol indirimi bekleyenler ise (gelirinin azalması nedeniyle) bindirimle karşılaşabilir. BU ülke borsalarına ve yerel paralarına dikkat edin.
    Bu hikayenin kazanan olmaz. Zira rusya gibi bir ticaret partnerini kaybeden avrupa yerine ne koyacak ?
    Mesela avrupa sahillerini dolduran rus turistlerin yerini kim alacak.


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 1053/1122 İlkİlk ... 53553953100310431051105210531054105510631103 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •