Şirket bir an önce salça işine giriyoruz diye kap göndersin
Salçacılar tavan tavan bu aşagı
Şirket bir an önce salça işine giriyoruz diye kap göndersin
Salçacılar tavan tavan bu aşagı
Benim stratejim şu şekilde.
Potansiyel gördüğüm hisselerde en az bir bilanço dönemi beklemek.
Her 3-4 ayda Yüzde 10-50 arası prim yakalarsam benden mutlusu yok. Öyle her hafta bir hisse alayım, hemen yukarı yapsın yüzde 20-30 neyse sürekli kazanayım bana göre değil.
Bu yüzden alırken sağlam alıyorum. Tahtacı isterse aşağı yapsın umurum olmaz, aksine artırmaya devam ederim.
Ben hedef süremi beklerim, ancak bilançoda istediğimi bulamaz isem veririm.
KNFRT 4.80 e kadar aldım hemen 4.50 ye bastılar. Ben inadına alıma geçtim. 3 aylıkta 7-8 ler, 6 aylıkta 11-12 arası gördü.
TEZOL örneğinde de 8.80-9.00 arası aldım, 8.50 ye bastılar. İnat ettim alıma devam ettim. 6 Aylık bilanço sonrası 12 ler geldi.
ELIT de fazla pozisyon açmadım ama bilanço çok hoşuma gitmedi, geri verdim. Keşke onun yerine TUKAS vardı listemde ona girseymişim.. Yüzde 5 zararla verdim gitti. TUCLK de beklentimi tam karşılamadı ama yüzde 20 ile üçte ikisini verdim, bereket versin.
Sattığım hisselerin yerine MNDRS te pozisyon açtım. 5.64 e kadar düştükçe artırdım.
Hedefim belli. 2-3 ay beklerim. 9 Aylık bilanço önemli. Bırak artırmayı, aynı karlılık sürsün yeter.
Bugün devre kesince ne satayım da MNDRS alayım bakalım dedim ama hemen döndü.
Biraz bekleyeceğim bu sefer, versinler iyice aşağı, bir seferde sağlam almaya çalışmak en iyisi gibi.![]()
hocam teşekkürler.. sizin borç azalma tahminleriniz çok daha iyi
eylül kapanışı 19 altında olur euro da bence.. güzel bir para girişi mevcut borsaya.. bu para da bozulan dolarlardan geliyor.. daha da devam edecek.. hatta ab tarafında gaz kaynaklı üretim duruşları olacak.. bizim ihracatımız çok ciddi düzeyde artacak.. buna hazılıklı olmak lazım.. 2023 bahara dek borsa güzel devam eder.. dolar bazlı reel kazançlar elde edilir..
Lanet adeta kucaklamış bizi! dedi. Zaten birkaç günden beri barbut oynayamaz olduk. Ne zaman zar atsak 2-2-2-1 geliyor. Kumarın da tadı kaçtı. İçimizde ekmeğini kumardan kazananlar var. Onların cıvalı zarları bile hep aynı geliyor. Bu gidişle aç kalacaklar. Hatta, kumarbazların en azılısı olan Düşeş Recep kumar oynayamadığı için fenalaştı. Elleri ayakları titriyor, vücudundan soğuk ter boşalıyor. Adamı hasta koğuşuna kapattılar. İbrahim Beyin dediğine göre durumu ciddiymiş. Tez zamanda kumar oynamazsa vefat etmesi kaçınılmazmış. Eskiden pek değildi ama ölümü yaklaştığından mıdır, şimdi sofu biri kesildi. Namazı niyazı eksik olmuyor. Dini bütün biri olarak sırat köprüsünü selâmetle geçip cennete kapağı atmak istiyor.
İhsan Oktay - amat
...kumarbazların en azılısı olan düşeş recep eskiden pek değildi ama, ölümü yaklaştığından mıdır, şimdi sofu biri kesildi. namazı niyazı eksik olmuyor. dini bütün biri olarak sırat köprüsünü selametle geçip cennete kapağı atmak istiyor. peki, nereden biliyor cennet diye bir yer olduğunu?
bu, yazı ve tura atmak gibi bir şey. kafasında ihtimal hesapları yapıyor. ya yazı gelecek ya tura; aynı şekilde ölümden sonra ya bir hayat olacak ya da olmayacak. düşeş recep hayatının kumarını asıl şimdi oynuyor. ne derler? şeytanı bol olsun.
ihsan Oktay - amat
Yer İmleri