Sayfa 334/747 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Şirket bir an önce salça işine giriyoruz diye kap göndersin

Salçacılar tavan tavan bu aşagı

Benim stratejim şu şekilde.
    Potansiyel gördüğüm hisselerde en az bir bilanço dönemi beklemek.

Her 3-4 ayda Yüzde 10-50 arası prim yakalarsam benden mutlusu yok. Öyle her hafta bir hisse alayım, hemen yukarı yapsın yüzde 20-30 neyse sürekli kazanayım bana göre değil.

Bu yüzden alırken sağlam alıyorum. Tahtacı isterse aşağı yapsın umurum olmaz, aksine artırmaya devam ederim.
    Ben hedef süremi beklerim, ancak bilançoda istediğimi bulamaz isem veririm.

KNFRT 4.80 e kadar aldım hemen 4.50 ye bastılar. Ben inadına alıma geçtim. 3 aylıkta 7-8 ler, 6 aylıkta 11-12 arası gördü.

TEZOL örneğinde de 8.80-9.00 arası aldım, 8.50 ye bastılar. İnat ettim alıma devam ettim. 6 Aylık bilanço sonrası 12 ler geldi.

ELIT de fazla pozisyon açmadım ama bilanço çok hoşuma gitmedi, geri verdim. Keşke onun yerine TUKAS vardı listemde ona girseymişim.. Yüzde 5 zararla verdim gitti. TUCLK de beklentimi tam karşılamadı ama yüzde 20 ile üçte ikisini verdim, bereket versin.

Sattığım hisselerin yerine MNDRS te pozisyon açtım. 5.64 e kadar düştükçe artırdım.
    Hedefim belli. 2-3 ay beklerim. 9 Aylık bilanço önemli. Bırak artırmayı, aynı karlılık sürsün yeter.
    Bugün devre kesince ne satayım da MNDRS alayım bakalım dedim ama hemen döndü.
    Biraz bekleyeceğim bu sefer, versinler iyice aşağı, bir seferde sağlam almaya çalışmak en iyisi gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Sayın minikyatırımcı tahmin konusunda çok iyidir. Ben euro kapanışı görmek istiyorum

2. ç de 6,66% artmıştı euro. Son 18 gün kaldı 3.ç kapanmasına
    hocam teşekkürler.. sizin borç azalma tahminleriniz çok daha iyi
    eylül kapanışı 19 altında olur euro da bence.. güzel bir para girişi mevcut borsaya.. bu para da bozulan dolarlardan geliyor.. daha da devam edecek.. hatta ab tarafında gaz kaynaklı üretim duruşları olacak.. bizim ihracatımız çok ciddi düzeyde artacak.. buna hazılıklı olmak lazım.. 2023 bahara dek borsa güzel devam eder.. dolar bazlı reel kazançlar elde edilir..

4. projenin lokasyonu çok iyi.. sanayi kalkıyor o bölgeden..

iki metro arasında ve Ege üniversitesine çok yakın

200 civarı bağımsız bölüm olur gibi..

bilançoda 58m tl ile taşınıyor orası.. pddd hep 1 fiyatlasak acaba seneye dd 4-5milyar olursa.. aman aman.. sustum

Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    2023 haziranda emlak piyasası ne olur bilmiyorum ama ben hesabımı dolara göre yapıyorum. 35-40 milyon dolar arası satılır o emlaklar diye düşünüyorum

Sonuç olarak dolar yükseldikçe emlak da yükseliyor

5. ben de tapu sorgudan girip hepsine baktım tek tek..

bunlar gizli değer..

burasını 350m a satarlar mı acaba

oturum alanı genişledikçe kat izin sayısı artıyor

Sayın minikyatırımcı bu bina komplekaç para eder

6. sarı adamı atıp Google Maps te gezmek lazım dimi

selamlar hocam,

(bu arada baharda alarkoda bana laf edip menderes topiğine kaçmamı sağlayan malacıya teşekkürler.. )
    Salla zarları tahtacı

izmir bornova doğanlar 4757ada 5 parsel 8000 mt2

minikyatirimci'ya selam olsun

7.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Salla zarları tahtacı

izmir bornova doğanlar 4757ada 5 parsel 8000 mt2

minikyatirimci'ya selam olsun
    Lanet adeta kucaklamış bizi! dedi. Zaten birkaç günden beri barbut oynayamaz olduk. Ne zaman zar atsak 2-2-2-1 geliyor. Kumarın da tadı kaçtı. İçimizde ekmeğini kumardan kazananlar var. Onların cıvalı zarları bile hep aynı geliyor. Bu gidişle aç kalacaklar. Hatta, kumarbazların en azılısı olan Düşeş Recep kumar oynayamadığı için fenalaştı. Elleri ayakları titriyor, vücudundan soğuk ter boşalıyor. Adamı hasta koğuşuna kapattılar. İbrahim Beyin dediğine göre durumu ciddiymiş. Tez zamanda kumar oynamazsa vefat etmesi kaçınılmazmış. Eskiden pek değildi ama ölümü yaklaştığından mıdır, şimdi sofu biri kesildi. Namazı niyazı eksik olmuyor. Dini bütün biri olarak sırat köprüsünü selâmetle geçip cennete kapağı atmak istiyor.

İhsan Oktay - amat

8. ...kumarbazların en azılısı olan düşeş recep eskiden pek değildi ama, ölümü yaklaştığından mıdır, şimdi sofu biri kesildi. namazı niyazı eksik olmuyor. dini bütün biri olarak sırat köprüsünü selametle geçip cennete kapağı atmak istiyor. peki, nereden biliyor cennet diye bir yer olduğunu?

bu, yazı ve tura atmak gibi bir şey. kafasında ihtimal hesapları yapıyor. ya yazı gelecek ya tura; aynı şekilde ölümden sonra ya bir hayat olacak ya da olmayacak. düşeş recep hayatının kumarını asıl şimdi oynuyor. ne derler? şeytanı bol olsun.

ihsan Oktay - amat

Sayfa 334/747 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •