Sayfa 570/691 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Her kağıda sizin gibi adamlar lazım sn tahminci.Tahtayı boş bırakmıyorsunuz.Kaç lotla yapıyorsunuz bilmiyorum.Umarım speği rahatsız edecek bir miktarla yapıyorsunuzdur.Benim lotlar malum borsaya kote değil.Kasada bekliyorlar.Bir gün halka arz ederim ama daha o zamana çok var.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Spekle ky işi ağa köylü hikayesine yakında döner.Arada sn tahminciye çarpıldılar ,o da çok iyi oldu))))))
    Geçen sefer sn Tahmincinin mallarını ben almıştım. Bugün o Benim satışlarımı karşılamış gözüküyor.. Zaten mahsuplaşacaktık, ödeştik sayılır, Ben bugün 55k çıktım..YTD

3. 1.48 i bir kırsa roket olur roket alt kademeler bomboş

4. Bu arada sattıklarımla bankalardan tabandan 5-10 daldım.. Ölü kedi sıçrayışı bekliyorum yarın için

Hayırlısı şekerli,inşallah dediğiniz gibi olur.Şahsi fikrim de zaten olumlu,seçim öncesi borsada büyük göçüş bence olmaz

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hayırlısı şekerli,inşallah dediğiniz gibi olur.Şahsi fikrim de zaten olumlu,seçim öncesi borsada büyük göçüş bence olmaz
    İnşallah.. İnşallah herkes kazanır bir şekilde

7. Sn. ŞEKERLİ, makinalar oynuyor onlarda nedense 55 günlük ortalamadan dönmeyi çok severler.. mecburen BANK OF un robotlarının davranış tarzlarını analiz etmeyi öğrendim yoksa piyasada para kazanmak zor.. YTD.

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Bu arada sattıklarımla bankalardan tabandan 5-10 daldım.. Ölü kedi sıçrayışı bekliyorum yarın için
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

8. Bankalara tabandan girme işi mantıklı mı bilemedim oradan çıkış yan tahtalara gitiş bekliyorum ben.. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Sayfa 570/691 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •