Sayfa 169/1001 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Dalgakıran memmed abimi küstürmeyin.

2. 20 yılı geçkin borsada islem yapıyorum, 2009 dada voba başladım. Geçen yillar içinde bir çok savaş kriz hastalık vb. Bir sürü şey gördük piyssada. 2000 Yükselişi, 2008 cukusu çok ralli ve cokusler. Ama şundan eminim piyasada her zaman yeni senaryolar çıkıyor. Hiç bir borsacı inanmaz. gün gekecek bankalar tavan tavan gidecek ve bir gün hepsi aynı anda taban olacak ama endex %1 yukarıda olacak. Hele bir bankanın tavan yada taban olması çok nadir guruben bir durumdu son 1 aya kadar.

Bugünkü hareketi yine hiç bir borsaci bilemezdi.bankslar taban bile bozmadan kapadı. Diğer taraftakiler uçtu. Bankalarda tabana verenler mallarını satamadi. Amaç mal satmak olsaydı inanın o malları bilerek yabandan cekerlerdi ve daha yuksrilardan endex gidiyor diye atlayanlara veirirlerdi ama amaç mal satmak değil bence. Diğer hisselerde ise çok güzel milletin malını aldılar. Asels in eksi 5 ten tavan olacağını yine kimse bilemezdi, ttkom tabandan artıya geçti diğerlerinde öyle. Elinde mal olan ky ve orta ölçekli yatırımlar kesinlikle çıkmışlardır ekran izliyorsan böyle bir günde ne tabandan banka alabilirsin nede tabandan artıya gecmis bir mslinelinde tutabilirsin. Eğer bugün 2. Seans bankalar taban bozulsaydi herkes birbirini ezer mal almak için piyadagidiyor diye ve dünkü kayıpların hepsi 1-2 saat içinde geri alirnirdi. Bugün bankaalmak için içi giden herkes yarın yapisir mala. Bankalardaki operasyonun bence bitmedi.

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Abdnin en buyuk demir celikcisi uretimleri azaltma karari almis. Demir celik endeksi -%10 civari. Yarin Eregl ve Krdmd cok problemli olabilir.
    çok bilmiyorum ama demir-çelik fiyatlarını belirleyen abd değil, asya piyasaları.. yarın sabah çin belirler hrc marjlarını ve eregl/krdmd yarınki kaderini.. abd önemli değil

4. Eski zamanlarda Galip ağa sanırım kendi tahtasında mi albrk da mı neydi acikci yakalamıştı. Öyle bir tahtayı sürmüştü ki bir aracı kurum batıyordu da hükümet araya girmişti zararla falan poz kapamisti. Bu bankaların yukarı hareketini ona benzettim. Belki bazı kurumlar batacakti da birden fren yaptılar. Öyle bir hissiyat aldiniz mi? Böyle bir konjekturde bir kurum batarsa zincirleme sıkıntı dogurabilirdi.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    çok bilmiyorum ama demir-çelik fiyatlarını belirleyen abd değil, asya piyasaları.. yarın sabah çin belirler hrc marjlarını ve eregl/krdmd yarınki kaderini.. abd önemli değil
    Talep azligindan dolayi uretimi kisiyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Abdnin en buyuk demir celikcisi uretimleri azaltma karari almis. Demir celik endeksi -%10 civari. Yarin Eregl ve Krdmd cok problemli olabilir.
    BBHT'de akşam ABD Türkiye'den gelen çelikler içinde Rusya malzemesi var mı kontrol edecek vs bir şeyler diyorlardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Eski zamanlarda Galip ağa sanırım kendi tahtasında mi albrk da mı neydi acikci yakalamıştı. Öyle bir tahtayı sürmüştü ki bir aracı kurum batıyordu da hükümet araya girmişti zararla falan poz kapamisti. Bu bankaların yukarı hareketini ona benzettim. Belki bazı kurumlar batacakti da birden fren yaptılar. Öyle bir hissiyat aldiniz mi? Böyle bir konjekturde bir kurum batarsa zincirleme sıkıntı dogurabilirdi.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yanılmıyorsam Özderici GYO idi.

YTD

8. Hiç bişe bilmene gerek yok
    Gece 1kontrat long gir
    %80 sabah kar edersin
    Hep böyle açılış oluyor bizde

Sayfa 169/1001 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız