Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Makasla ve bizle oynuyorlar
    Dün stoplos işi beni öldürdü
    acaip canımı sıktı
    bugün stopları
    x100 göre belirliyorum
    Abi sen daha iyi bilirsin, ben trader değilim. Makas önemsiz, yön konusunda bilgi vermez. Ama vadeli yön için bire bir, vadeli bilir lafının mucidi karakemal e o yüzden çok saygı duyarım. Sabah spot beklediğinden güçlü açıldı, ama vadeli hep zayıftı, artıya bile geçemedi. Belki makas yüksekti diyen olabilir, biz yüksek makasın daha da açıldığını da gördük çok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Abi sen daha iyi bilirsin, ben trader değilim. Makas önemsiz, yön konusunda bilgi vermez. Ama vadeli yön için bire bir, vadeli bilir lafının mucidi karakemal e o yüzden çok saygı duyarım. Sabah spot beklediğinden güçlü açıldı, ama vadeli hep zayıftı, artıya bile geçemedi. Belki makas yüksekti diyen olabilir, biz yüksek makasın daha da açıldığını da gördük çok.
    Bakış acım sizinle aynı
    dün çok canım yandı
    3850-60 bölgesinde
    3-4 sefer longdan stop oldum
    düşüncem yukarı gideceği idi
    stop koyma diyecen
    ben stop koymadan işlem yapmıyorum
    max 30-40 puan
    oda habire beni stoplattı
    makasla oynayarak
    bugün stopları x100 göre koydum
    şuana kadar sıfır stop

3.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bakış acım sizinle aynı
    dün çok canım yandı
    3850-60 bölgesinde
    3-4 sefer longdan stop oldum
    düşüncem yukarı gideceği idi
    stop koyma diyecen
    ben stop koymadan işlem yapmıyorum
    max 30-40 puan
    oda habire beni stoplattı
    makasla oynayarak
    bugün stopları x100 göre koydum
    şuana kadar sıfır stop
    Abi stop koyma diyemem..tek diyeceğim günlük trade etme, bir de poz büyüklüğü fazla sanırım..anlık kayıplar stres yaşatıyor olabilir.

Bir tane 5 kontratlık eğlence&trade hesabım var...sene başından bu yana 5 e katladı, x-->3x olunca x i hep çekiyorum...eminin bu işi x ile değil 10x ile yapsaydım bu kazancın yanından geçemezdim...ana portföyde %110 oldum, burada çok daha az risk alıyorum ov hisse+nadiren hisse long+zaman zaman portföy hedge yapıyorum...hiç heyecan yapmıyorum...ha bazıları da diyebilir ki %110 çok sıradan, ben de diyorum ki hedef bir yıl değil, her yıl ortalamada endeksi %20 geçmek, şükür yarı profesyonel bu işlere başladığımdan bu yana tutturuyorum bu hedefi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Abi stop koyma diyemem..tek diyeceğim günlük trade etme, bir de poz büyüklüğü fazla sanırım..anlık kayıplar stres yaşatıyor olabilir.

Bir tane 5 kontratlık eğlence&trade hesabım var...sene başından bu yana 5 e katladı, x-->3x olunca x i hep çekiyorum...eminin bu işi x ile değil 10x ile yapsaydım bu kazancın yanından geçemezdim...ana portföyde %110 oldum, burada çok daha az risk alıyorum ov hisse+nadiren hisse long+zaman zaman portföy hedge yapıyorum...hiç heyecan yapmıyorum...ha bazıları da diyebilir ki %110 çok sıradan, ben de diyorum ki hedef bir yıl değil, her yıl ortalamada endeksi %20 geçmek, şükür yarı profesyonel bu işlere başladığımdan bu yana tutturuyorum bu hedefi.
    bu işte daima artı birin peşinde olan uzun solukta kazanan taraftadır. trade yaparken de mantık aynı, en az riskle mümkün olan en çok parayı , en az sürede kazanmak. bu da zaten seni otomatikman artı bire yönlendiriyor. süreklilik önemli
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •