Sayfa 189/1001 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Ben devlet olsam bu işi gerçekten çözeceğim dersem. Binlerce mühendis işçi usta istihdam ederim. Şartları koyarım verimlilik şartı ile. Bunun için araç gereç de alırım. Gerekirse ikinci el. Aynı taşeron mantığı ile. Ortak ekipman desteği ile her yere kooperatiflere bu konuda destek veririm. %50 den fazla düşer maliyet. Örneğin araç şoför ekipman işçi mühendis proje ve desteği hatta gerekli GES enerji yapısı. Yeni yerleşim yerindeki sosyal alanlardaki kira geliri ile bu işin finansman maliyeti de çıkar. İş merkezi, eczane market fırın manav kasap lokanta gibi bir sürü kira geliri olur yeni yerin. Uzun vade de amorti eder.

2. çıkışta anektarları bırakmayı unutmayın please aakşama
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Halk yatırım şöyle sms atmıs teminatları x5e çıkarıyoruz diye 1 kontrat =18500tl ! zaten kaç kaldıraçla işlem yapıyoruzki... nadiren 10 kontrat üstüne çıkıyorum 5 gün taban/tavana göre donsuz kalmama ihtimalini ayarlıyorum zatende x5 yapabilen yarın xu30 400k dayken 1 kontrat endekse 40k (1kaldıraç) para ister mi ? Değiştirmeyem kurum varda ona geçeceğim onunda yarın yapmayacağınn garantisi yok ama x5 teminat artırma ihtimalini göz önünde bulunduruyor mu merak ettim

4. Zamanında Star Wars filmi vardı. Uzayda bir üssü vuracaklardı. Ustasi pilot Jedi'ye sen göstergeleri boş ver içindeki dinle bas tetiğe demişti.

Millet o tip durumlarda ters kalmamak için robot vs kullanıyor. Jedi olmuşsan burada işin ne.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    çıkışta anektarları bırakmayı unutmayın please aakşama
    dönüşte arabayı yerinde bulacaksam tükkan senin .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Zamanında Star Wars filmi vardı. Uzayda bir üssü vuracaklardı. Ustasi pilot Jedi'ye sen göstergeleri boş ver içindeki dinle bas tetiğe demişti.

Millet o tip durumlarda ters kalmamak için robot vs kullanıyor. Jedi olmuşsan burada işin ne.

ben jediyi arıyorum .
    saygılar

usta
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. Kamu kağıtlarını kötülemek demek Türkiye cumhuriyetini kötülemek demekmiş...

Hareket başlamadan Kamu kağıtlarından halk ve vakıf için bunlar bu takasla uzaya gider dedim mi?

Dedim aldımmı aldım...Sen naptın?

Ergen çocuk gibisin...

8. Ben 25 yıldan dan fazla oldu hastane yönetimine proje teklifi vermiştim. İhaleyi hastane çalışanlarına verin aynı şartlarda. Biz tüm çalışanlara ev yapalım çok ucuza diye. Belediyeden arsa alacak ekipmanları alıp kendimiz yapacaktık. Kayseri'de bir kooperatif başkanı üyelerine ev yapıp ciddi birde para iadesi yapmıştı. Kooperatif in kamyonu kazıcı dozer vs her ekipmanı var. Hem kendi işini yapıyor hem para kazanıyor alet araç ekipman. Marangozun var hem sana çalışıyor hem de dışarıdan iş alıp para kazanıyor kooperatife. Bir nevi holding gibi çalışıp üretip katkı sağlıyor. Eski haberlerde varsa üyelerden topladığı paranın çoğunu iade ediyor.

Sayfa 189/1001 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •