Sayfa 582/691 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. En kötü yarın VARLIK FONU el atar
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    En kötü yarın VARLIK FONU el atar
    en az 10-15 kademe üstten satılır tabandan alınanlar
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

3. İşlem hacmindeki düşüşe bakın EKGYO da taban olan hissede işlem hacmi artışın yarısından az..
    Demek ki danışıklı dövüş var.. YTD

4. KLGYO bence bugün çok sıkı durdu, IHLAS ın psikolojik etkisi olduğunu düşünüyorum. YTD

5. Herkese geçmiş olsun yarına Allah kerim..

6.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    KLGYO bence bugün çok sıkı durdu, IHLAS ın psikolojik etkisi olduğunu düşünüyorum. YTD
    İkili arasındaki bağı kuramadım?
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

7. İkisi de İslami Görünümlü sermaye kağıdı ve şu anda göründüğü kadarıyla A1 CAPITAL tahtacılığını yapıyor.. tahtaları izlediğim kadarıyla sanki aynı holdingin şirketleri gibi birbirleri ile etkileşiyorlar.. benim şahsi izlenimimdir.. zaten öyle olduğunu düşünüyorum yazmıştım.. YTD

Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    İkili arasındaki bağı kuramadım?

8. Günaydın herkese bol kazançlar..

Sayfa 582/691 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •