Sayfa 231/1001 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hadi içimden geldi bir analizde bugun için yapayım,biraz erken olabilir 14.00 barını görüp yapmak isterdim ama özelden düşüncem sorulmuş buradan düşüncemi belirtteyim.
    pıst 100 de bankalar önderliğinde %2-2.5 arası bir yukarı hareket beklentim mevcut kapanış rakamımda 3396
    saatine kadar analiz yapıyorum yine saldırı yine saldırı oğlum sizi buraya kim gönderiyor üzüm yiyin ne işiniz var bağcıyla
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. banka endeksi dakikalık periyodda dahi her hangi bir yaşam belirtisi yok ama illa da bir zar atacağım deniliyorsa ne ala

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    erdemir diyenler müthiş yanıldı...

erdemirin enflasyonu yakalyıbilmesi için en az 46 lira olması bist 30 getirisine ulaşması için 50 lira olması gerekir...

bist 30 un en kötü 2022 kağıdı...

sulu susuz farketmez her türlü looser...
    Ziyaaaaa ziyaaaaa

Atma ziyaaaaa...

Yine masal anlatıyorsun ..

Suyun içi 50+ dedik..
    Yüzde 100..
    Beğenmiyorsan bu karı bilemem..
    Tabi herkes senin gibi tatil modunda!! 1 ayda 1 milyon kazanmıyor viop dan..

Bazıları için yüzde 100 getiri iyi bir getiri olabilir..
    Ama madem beğenmedin 70tl yaparız olur biter..

4.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ben de 3160 banka vadeli aldım. Tabanı bulduk bir de tavanı bulursak sorun değil!
    Pazartesiden itibaren toparlanma ve trend yönünde tekrar gidiş bekliyorum bakalım Bozkurt abeyin dediği gibi burada para dağıtıyorlar mı

Gerekirse vade sonuna kadar tutarım bu ortamda kalıcı düşüş beklemiyorum. Ayıların gazını aldı piyasa, çok büyük düşüş hayatın doğal akışına aykırı.

5. Can Emrah YILMAZ
    1 Ağustos - 15 Eylül arasında #viop banka kontratlarında neler oldu ?

ah gidi gençlik günlerimiz, eskiden bu pastaları her akşam yapacak kadar gücüm ve vaktim vardı ..

bizler konuşurduk yabancı şu banka şöyle yaptı böyle yaptı diye şimdi de AHLATCI çıktı karşımıza

6. Adamlar gelecek burada bize sallayacak sonra biz cvp verince şizofren olacağız.
    senin cürümün klavyenin arkasında olduğun zaman diliminde geçerli devamında birşey olmadığın ortada.
    bu yüzden yalandan yere senin gibi 1-2 tane daha var RÜZGAR anca klavyenizin üstündeki tozu alacak kadar esersiniz.....
    FORMASYON AVCISI 53

erdemir dediğimiz şirketten bahsederken 6 ay sonra muhtemelen minimum 5 tl temettü verecek bir şirketten bahsediyoruz.

bir varlık düşünün misal ev olsun. 300 bin liraya alıyorsunuz, 6 ay sonra 50 bin lirasını geri alıyorsunuz.

ana parasını bu kadar hızlı amorti eden çok az finansal enstrüman vardır.

karı azalacak, resesyon olacak, maliyetler artacak diyin eyvallah ama gerçeklikten kopmayın.

1 yıl vadede gayet mümkün. 6 aylık kar bile en az 60 diyor.

borsacı adam bu kesin böyledir diye hiçbir önyargıya iman etmez.
    audentes Fortuna iuvat

8. sn Kızıldağ eregl hakkında bir sorum olsa cvp larmısınız.
    ona göre sorucam
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 231/1001 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •