Originally Posted by
Endex
Sn.Zdx&Lunar Soul;Eskiden grafikleri de burada paylasırdınz teknik alaniz olarak..
Söylenenler teoride degil pratiktede zihnimize otururdu..
saygılar.
Matriks direkt Twitterdan yükletiyordu şimdi uğraşmak gerekiyor.Twitter illa üyelik istiyor ya da mail adresi verdirtmek ; istemiyorum bu köleliği. Bir de şimdi sistem önemli açıkçası bunu açıkta paylaşmak istemiyorum.
Çevremdekilere bile teknik artık 1,5-2 yıla göre çok farklı dediğimde millet uzaylı muamelesi yapıyor. İddalı laflar ediyorsun haklı çıkıyorsun adam diyor ki nereden incider yaptın. Halbuki sadece bull markette kullandığım sistem daha başarılı. Bana göre herşey normal ama izah etmekte belki kusur bendedir bilemiyorum.
bundaki 33 gapi ve endeksteki gap kapanacak mı kapanmayacak mı ya da nasıl kapanacak nasıl tepki verecek bunları görmem lazım.
Şunu söyleyeyim daha bunlar bir şey değil. Bir yatırımcının temel analizi mükemmel olabilir ama en iyi temel analizin bile kifayetsiz kalacağı zamanlar olacak. Teknik analiz bilmeyen ya da buna inanmayanlar çok zorlanacak.
Biliyorum şimdi birilerine bunlar masal gibi geliyor.Çünkü adam borsa ile 2010 yılında tanıştı ise hiç görmemiş ki nereden bilecek.Bu birazda tecrübe ile alakalı.
Brent 120 usd iken HALKB topiğinde 80-90 USD olabilir yazdım. 1 Tane tebrik eden olmadı.
Bunu da niye yazdım bu petrol düşüşünün bu ülkede ekonomiye olacak katkısını kolay kolay başka bir şey yapamaz.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri