ATATÜRK
Şimdilerde sonuna kadar haklı olduğu anlaşılmıştır.
Geçmişte terettüt etttiğim hususslarda artık taviz vermem.
Kayseri deki Albay'ı canı gönülden tebrik eder.
İktidara gelirsem Devlet Güvenlik Mahkemesi başkanı yada Devleti zarara uğratanları bulma kurumunun başına getiririm.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Iste onu diyorum. 2 ay once 3.5 idi Vakifbank. 9 su anda.
Hukumet operasyon yapmis, Necati sunu yapmis farketmez. Her hikayede fiyatlari bir ust banda geciyor. Sonucunda degisim geliyor. Piyasa yapicilari mallarini rahatlikla kurumsallara devredecekler 8 ay sonra.
Uyarilari insanlar sismis tahtalara bulasmasin diye herhalde. E iyi de iki ayda 3 kat artmis tahtaya hangimiz bulasir ki. Bizler zaten bulasmisiz, nemalanmaya calisiyoruz. Tekrar bulasmak icin duzeltmesi bekleyeceksin.
İsviçre, F-35A almak için ABD ile anlaştı
6 MİLYAR İSVİÇRE FRANGI
Referandumun ardından hükümet, ABD’den 36 adet F-35A alınmasına dair 6 milyar İsviçre Frangı (6,1 milyar dolar) değerinde ön anlaşma imzalamıştı.
Bu ABD felaket sagmayi biliyor dunyayi. Helal olsun. Hic affetmez.
Simdi Mir'e de bastiriyorlar. Commieler artik o sosis gibi urettikleri fuzeleri yemeye baslarlar yakinda.
Bazıları borsa konusunda uzman kesilmiş,ama stoploos borsanın temel taşıdır,yani zarar kes,oda böyle zamanlarda geçerlidir,borsada karı gördünmü tüğeceksin başka dala konacaksın,usül böyledir,kar ettiğinde satmadığında sert inişlerde zarara uğrarsın başlarsın abem ben uzuncuyum demeye,uzuncuları ise bir güzel uzatırlar,para lazım olduğunda ise satmaya mecbur kalırsın,ben bunu çok gördüm 30 sene içinde,eğerki hiç pirim yapmamış karlı hisseler varsa onlarda yatarsın,borsa sert seri düştüğü zaman o az düşer,çünkü diptedir,ben öyle kağıtları kollarım,önceden yani 2010 öncesi %50 ile borsadaydım,şimdi 3/1 ile,sebep yabancı tüğdüğü için...şu anki borsanın gidiş sebebi kaynağı belli olmayan dövizciklerin yüzünden![]()
uyarı kısmı diye birşey yok.
muhalefet narratifi kaybolmasın olay o...
dolar kazayla! düşerse çıldırır burası.![]()
katlama sebebine bağlı..
kuş örneği 7-70 10x 70 150 2x 2x için bence değmez.
bistte çok takılmıyorum.. vak vak 5,x lerden girdim 11 lerin başında likidite çökerken çıktım..
gelen 100% bile değil.. o da 20% boşta duran fx teminata.
oransal olarak eh işte. taş atıp el mi yoruldu..
ama bu derinlikle, zor buraların düzelmesi.
çok sığ piyasa.. vobu da spotu da varantı da
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 19-09-2022 saat: 21:25.
Memento mori
Yer İmleri