Açıklanmışşşşş.nedir durum
Açıklanmışşşşş.nedir durum
31 Aralık 2016 tarihi itibariyle ilişkili taraf olan ve aynı hakim ortak tarafından kontrol edilen Doruk Tütün Ürünleri Satış Dağıtım Ticaret A.Ş. ("Doruk Tütün") ve Taco Tarım Ürünleri Satış Dağıtım Ticaret A.Ş.'den ("Taco Tarım") olan, sırasıyla 188.129.921 TL ve 14.627.652 TL tutarındaki alacakların şirket ortaklarının şahsi ve bahsi geçen ilişkili tarafların mal varlıkları ile karşılanması planlanmaktadır. Söz konusu alacak tutarında herhangi bir değer düşüklüğü olup olmadığına ve bu planın gerçekleşebilir olup olmadığına yönelik yeterli denetim kanıtı tarafımızdan elde edilememiştir.
Bu paranın karşılığı var mı yok mu bilmiyoruz demeye gelmiyor mu bu?
işi iyi bilen bir arkadaşın yorumlaması iyi olur.tradeport mesala.
Price Water cooperhouse denetim şirketinin denetim sonucu görüşü olumlu denmiş
Şirket yönetimi, Şirket'in sürekliliğini devam ettirme konusunda finansal tablo dipnotlarında açıklandığı üzere bir değerlendirme yapmış ve konuyla ilgili bir plan hazırlamıştır.
Buna göre dipnot beklentimiz gerçekleşmiş görünüyor
Onu da yazdim ilk yorumda atlamadim benim yorumum borc inkar edilmiyor saklanmiyor ödeyebilir ki bir plan yapılmış ve zaten geçen senede 2 yılli odemesiz kredi anlaşması yapılmış.
Olumlu ama adamlarin cash 200 milyari yok diye olumsuz yazacak değilim arsa vs olabilir satılır dert biter.
Yer İmleri