ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
teknosa tedavüldeki lotları temelciler tarafından toplandıkça göze hoş gelen hareketleri oluşuyor...belki de bir kaç ay sonra bu teknosa nasıl da bu kadar agresif olabiliyor diye hayret edebiliriz...tabi bunu mantığıma ve tecrübelerime danışarak söylüyorum yoksa bu konuda bir bilgim yok...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ama koltukta fazla oturunca da adamın şeyi tutuluyor, ağrılar, kramplar giriyor.. mesela pkart..şaka bir yana o arasıra gir çık hissesi benim için..
daha önce dedim ya takibimdeydi tknosa ve elim bir türlü ala gitmemişti.. endeksten dolayı bir süre daha izlemede kalacağım..
bol kaznçlar dostum..![]()
ha bi de kmpur var orta uzun vade.. hayırlısı bakalım..![]()
30 tl iken twiteer hesabımdan yorumladığım ve olumlu baktığım bir hisseydi...orta ve uzunda iyi hisse...ama kısada da orta vade de uzun vade de teknosa ve gesana çok güveniyorum...borsada elbette 500 hisseyi tanımam mümkün değildir...o yüzden de en potansiyelli hisseler bunlardır diyemem..ama tanıdıklarım ve bildiklerim içinde en potansiyelli hisseler bu ikisidir...tabi karar senindir ben sana başarılar diliyorum..
menderes ??
Yer İmleri