Sayfa 341/1001 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: Viop XLIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ORTODOKS POLİTİKALAR VARKEN yani NACİ bey zamanında bile yılbaşı zirvesini 2.2 dolarda yapıp 2 ay arayla 1.94 dolar test edildi..

Şimdi bile 1.88 dolardayız.Globalde para çekilirken,resesyon,faiz artışı varken....bence 3.700 bizim için 4-6 ay daha göremeyeceğimiz bir rakam..

Zaten eylül sonu ekim başı büyük montanlı global düşüş bekliyorum(bizimkisi ne yapar bilemem)

ve O MEŞHUR VADE GEÇİŞ GAPIMIZ 3460 DA DOLMAYI BEKLİYOR..31 EKİME KADAR..

193-99 ARASINA bakalım enflasyon %80 ama dolar bazlı belli aralıkta hareket etmişiz...

değişik fikir olması için yazdım..
    Küresel resesyon,faiz artırımı derken FED HAVLU atacak..işte o zaman ALTIN-EREĞLİ alınır.

uygun zamanda; EREĞLİ-YKBNK-DOHOL-SAHOL-KCHOL-THYOL-GARAN

ALINIR VE beklenir..Endeks giderse bunlar mutlaka gider.
    Hayır bu fiyattan almam..Endeksin 1.5 dolar olmasını beklerim.SP500 ünde 3.600 altı hatta 3.200 hedef olur.

Ereğlinin 25 olması gayet normal.Bunların hepsi öngörüdür..gerçekleşmeme ihtimali vardır..o fiyata gelmezse başka hisse mi yok?

Ereğli alacağım 6 hisse- bıst30 dan birisi..onun yerine başkası gelir.

1.5 dolardan sonra ralli beklerim..2.5 dolara kadar.

dolar/tl de 20 olsa alın size 5.000 bıst100

onun için bu düzeltmeden sonra ASLA ASLA short kalınmamalı..
    1.5 dolar beklerim..4 haftalık öngörüm bu..

bir yerden agresif hisseler alacağım..şubata kadar beklerim..ama o zaman ki seçim
    anketlerine bakarım...EGER MUHALEFET KAZANACAKSA seçim sonuna kadar devam ederim..

2. güzel o kadarda zor gündü benim için .
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Roubini, ABD ekonomisinde sert bir iniş beklediğini ve 2023 boyunca sürecek uzun ve çirkin bir resesyon beklediğini söyledi - bloomberght.com

2008 finansal krizini doğru tahmin eden ve kriz kahini, doktor felaket gibi ifadelerle anılan ünlü ekonomist Nouriel Roubini, ABD ekonomisinde sert bir iniş beklediğini ve 2023 boyunca sürecek uzun ve çirkin bir resesyon beklediğini söyledi.
    2008 finansal krizini doğru şekilde tahmin eden ve "doktor felaket" ve "kriz kahini" gibi ifadelerle anılan ünlü ekonomist Nouriel Roubini, ABD ve tüm dünyada 2022 sonunda başlayacak ve tüm 2023 boyunca devam edebilecek "uzun ve çirkin" bir resesyon ve S&P 500'de sert bir düzeltme beklediğini söyledi.

Roubini Macro Associates Başkanı ve CEO'su Roubini, Pazartesi günü verdiği bir röportajda, "Basit bir resesyonda bile, S&P 500 yüzde 30 düşebilir" dedi. Ünlü ekonomist beklediği şekilde "gerçek bir sert iniş" yaşanması halinde ise yüzde 40 düşebileceğini söyledi.

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.bloomberght.com/kriz-kah...yorumu-2315375

4. Bankaların zirvelerinden düştükleri oranlar

5. Çok takıp edemedim.
    Ne olduğunu yazarsanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Oyuncu istediğini alıyor gibi.
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Çok takıp edemedim.
    Ne olduğunu yazarsanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    TSKB'de kilitli kaldı orayı serbest bırakmışlar. Belki benim hissem var onu serbest bırakın ben de VAKBN'den çıkayım dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

SPOT kapanış,

Sayfa 341/1001 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •