Sayfa 162/582 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Valla kimse kusura bakmasın, matriks 3 aylık izleme için 1500 lira istedi, vermedim, ne canlı izlerim nede o parayı matrikse veririm. 1500 lirayı hayır kurumlarına gönder o senet daha çok yükselir.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    az evel biri aradı beni, sen bilirsin diye sormak için. rusyadan kömür cevher getirebilirmiyiz diye, dedim o ürünler yasaklı ve bizim boyumuzu aşar, rusya da kömür 20 dolar dedi, ses çıkaramadım. Bir an ereğlinin 20 dolara kömür aldığını hayal ettim, ocakta kömür yanıyor, bacadan dolarlar iskenderun hatay adana hatta kıbrısa doğru uçuyormuş gibi bir rüya gördüm.
    Yönetime çıtlatalım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    Dostum yazdıklarında haksız değilsin, sonuna kadar katılıyorum. Ben de bir nebze farkındalık olur diye paylaştım zaten. Sabit fikirli olmamak lazım. Araştıralım işimize nasıl geliyorsa öyle ilerleriz zaten.
    Çok pahalı..abarttilar..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Toki için yarın müjdemiz var demiş, sanırım bu haber biraz etki etti. Bu arada gecen hafta yapılan toki toplantısında evlerin alıcıya kaç liraya mal olacağı belli değildi. Bir rivayete göre 1 milyonluk ev, 8-9 milyona mal oluyordu.

5. Kardemiri aldılar biraz artar gibi oldu ama eksiden artıya bile geçemedi
    Kardemire tepeden sadece 3 kademe verdiler bizimkiler anında 20 kuruş çıktığı yere geri indiler
    Ereğli ve İsdemir de en ufak bir can belirtisi yok
    Bu da daha epey zamanlarının olduğunun sinyalini veriyor
    Fiyat anlamında beklentisi olanlar varsa bilsinler ki şu an yanlış sektördeler
    Bizim gibi alım satımla fiyatla işi olmayan temettü tayfasına sıkıntı yok
    ''Deliye'' her gün bayram
    Az insan çok huzur

6. Niye aldınız niye satıyorsunuz yeter artık yeter... Hektaş momentumu istiyorum artık, çıktımı inmeyecek, hep çıkacak fk 90 -100-150 olacak, yetmeyecek oyak 1 milyar ,5 milyar alım yapacak

7. Ünlü Fransız çelik üreticisi LME, artan enerji maliyetleri nedeniyle üretimi durduracağını fabrikayı kapatacağını duyurdu.

8. saat 16:19 da düşen haber. eyt üzerine.

EYT'DE PRİM GÜN SAYISI SORUNUNA DÜZENLEME
    Bakan Bilgin Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için de prim gün sayılarına ilişkin çok önemli bir haberi daha paylaştı. Prim gün sayısındaki farklılıklara işaret eden Bakan, "Prim gün sayısındaki farklılık ciddi bir sorun. Bunu eşitlememiz lazım. Bunu eşitleyecek bir düzenlemeyi yapacağımızı söyleyeyim" dedi

Sayfa 162/582 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •