Sayfa 365/1001 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Viop XLIV

SPOT

2.  Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    O fiyatlara bırakmazlar üstadım, yağmalarlar...

- Zaten f/k oranı dünyanın en ucuz borsalarından birisi olan bist 'in enflasyon ve dolarizasyon sebebiyle daha da ucuz kalması,
    - Pandemi sonra artan üretim, ihracat, ticaret, turizm,
    - Enerji hub'ına evrilen ve Enerji blokajına maruz kalmayan ülkemizin pozitif ayrışacak olması,
    - Potansiyel enerji kaynakları edinilme ihtimali (karadeniz ve akdeniz doğalgazı)

Borsamız yaydan çıkmak üzere olan bir ok gibi...
    aynen, ekim ayında çok sert ralli olur diye bekliyorum

türk ekonomisinin en önemli özelliği- diversify olması çeşitliliği.. turizm var, iyi kötü sanayi var, tarım var, lojistik özelliği var, altyapılar tamam, tüketim iştahı yüksek genç nüfus vs mesela rusya enerji ihracatına bağımlı, yunanistan sadece turizm, bizde hepsinden az çok var.. mobius ne demişti -türkler her şartta hayatta kalır

yere göğe sığdıramadığımız almanya bile ucuz rus gazı kesilince ne halt yiyeceğini bilemez hale geldi.. almanya üretici fiyatları enflasyonu yüzde 46 açıklandı bu hafta, sadece ağustos aylık artış yüzde 8.. tüketici enflasyonunu yüzde 9 açıklıyorlar, ama enag-deutscheland yüzde 59 olarak ölçmüş

3.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

250 Grm.da alıma başlarım 210-205 grm.da don gömlek ne var ne yok satar alımlarıma son verir arkama yaslanırım,,ben bunu hep yaparım.
    Not:Bu senaryom VİOP cuları bağlamaz.

YTD

LOG.

Operasyonun önü kesilmeseydi 444 grm olması gereken yerdi ama mudahele geldi.(benim short açacağım seviye 440 grm.cıvarı idi)
    Tekrar deneyebilir mi?belki ama zannetmiyorum.

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    aynen, ekim ayında çok sert ralli olur diye bekliyorum

türk ekonomisinin en önemli özelliği- diversify olması çeşitliliği.. turizm var, iyi kötü sanayi var, tarım var, lojistik özelliği var, altyapılar tamam, tüketim iştahı yüksek genç nüfus vs mesela rusya enerji ihracatına bağımlı, yunanistan sadece turizm, bizde hepsinden az çok var.. mobius ne demişti -türkler her şartta hayatta kalır

yere göğe sığdıramadığımız almanya bile ucuz rus gazı kesilince ne halt yiyeceğini bilemez hale geldi.. almanya üretici fiyatları enflasyonu yüzde 46 açıklandı bu hafta, sadece ağustos aylık artış yüzde 8.. tüketici enflasyonunu yüzde 9 açıklıyorlar, ama enag-deutscheland yüzde 59 olarak ölçmüş
    Burdan yola çıkarak ENAG ın Avrupa devletlerinin de enflasyon oranlarını belirlemesi uygun olur.

YTD

5. fede full nakit giriyorum...

bu piyasada para kazanmayı düşünerek değil kazandıgımı korumaya çalışarak ayakta kaldım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    .SP500 de Eylül sonu sağlam satış beklerim..3.200 bile hedeftir...

BIST100 bu tür hareketlerde geçikmeli de olsa min %25 düşüşle iştirak etmiştir..(dolar bazlı)

tekrar etmemek için bu sayfayı verdim.
    .Argumanlarım burada.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...88#post6108688
    15 Ağustos BİST 2868 iken "Boğalara önerim, gelecek ptesiden itibaren ortalıkta dolaşmasınlar" şeklinde Sp500'ün 4350'deki direncine atıf yapılarak yazılan mesajına benzemez umarım bu tahmin de... Hatta umarım tutar...

Topiği yeni yeni keşfediyor, bu arkadaş yetkili bir arkadaşa benziyor diyordum arkasında başka bir şey arama...

7. KAP: [TKFEN ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1064532
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...836068736f4c33

TEKFEN HOLDİNG A.Ş.

21.09.2022 tarihinde Tekfen Holding A.Ş.payları ile ilgili olarak 33.-TL. fiyatından toplam 1.850.000 adet, satış işlemi tarafımca
    gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Tekfen Holding A.Ş.sermayesindeki paylarım / oy haklarım 21.09.2022 tarihi itibariyle % 6,1217'e
    düşmüştür.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    fede full nakit giriyorum...

bu piyasada para kazanmayı düşünerek değil kazandıgımı korumaya çalışarak ayakta kaldım...

Sayfa 365/1001 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •