Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Benim düþüncem bu..sp500 için net olarak tuttu..ama bist100 de tutmadý.. gurubu tahmin edemedim...Açýkçasý sp500 e bakarak bist100 yorumu yapýyorum..
Hisse... Forex zamaný da veri varsa iki gün önceden cekilirdim. Yine de operlerdi. Viop ta ayný en iyisi kenarda beklemek.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düþüncem bu ..isteyen farklý,argümanlý düþüncede bulunur..
vadeli için bir þey demek çok zor. þu anda oranýn þartlarý çok farklý ve çok özel. teminat makas vs derken uðraþmaya deðmez.
ama spotta buralardan orta-üst düzey x30 kaðýtlarý almayan bu iþleri býraksa kendisi adýna çok hayýrlý olur. aþaðý doðru 150-200 puan risk tabii ki var. 3400 altý çok sýkýntýlý olur.
tabii hemen yarýn yukarý olmaz bilançolar az çok belli olana kadar ufak bir testere olabilir. o da zaten 1 ay sonra bugünlerde palanýn kulaðýna gitmiþ olur.
bence bu risk alýnýr.
yunus emrenin de dediði gibi "kader gayrete aþýktýr"
cavurlar da "fortune favours the brave" demiþler benziyor. detay için:
https://en.wikipedia.org/wiki/Fortune_favours_the_bold
falan filan.
audentes Fortuna iuvat
Ben ters indikatörüm .Bak hemen yakalamýþsýn ..Dediðimin tersini yaparsan karlý çýkacaksýn..
O zaman ne yapýyorsun; fulll long...
Malum ters indikatör düþüþ diyor...Kazancýn bol olsun.
TRAFÝÐE ÇIKAN KAZA YAPABÝLÝR.ama ARABA SÜRMEYEN ASLA TRAFÝK KAZASI YAPMAZ.(ÜNLÜ BORSA SÖZÜ)
Yer Ýmleri