16.64 den buraya geldi, son zirveden çok kısa bir sürede %50 den fazla değer kaybetti ancak bu seviyelerde bile göreceli olarak temel rasyolar açısından diğer bankalara oranla hala pahalı duruyor.
Ful nakitteyim (PPF) elimde hisse yok
2022 sonu itibariyle AKBNK İSCTR YKBNK 1 F/K dan işlem görüyor ama HALKB bunun 3 katı gibi rasyoya sahip. PD/DD rasyosu da daha yüksek HALKB nin.
Ful nakitteyim (PPF) elimde hisse yok
OFAC; bir yanlışlık yapmışız özür dileriz, size ceza kesme yerine verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı 1.5 milyar doları size hibe ediyoruz derse diğer bankalarla temel rasyolar örtüşür.
Ful nakitteyim (PPF) elimde hisse yok
Bu hissede tek gerçek alıcı olsa olsa TVF olur, bir de kamikaze hareket eden küçük yatırımcılar, gerisi hikaye.
Ful nakitteyim (PPF) elimde hisse yok
TRAMPA opsiyonu akıllıca duruyor. Tabii bu bir yatırım tavsiyesi değildir, sadece mantıklı bir seçenek olarak ön plana çıkıyor böyle bir opsiyon.
Ful nakitteyim (PPF) elimde hisse yok
TRENDcigim hosgeldin. Nasil birseydir bu yari fiyatina indi hala tepki gelmedi.
Yer İmleri