Sayfa 351/747 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    Menderes teksilde enerji kısmı şirkete külfet, yük , kamburdan başka birşey değil. Her gün üretim rakamlarını yayınlamanız o kadar da önemli değil. Bakın 2022/6 finansal raporlara göre enerji sektörü hasılatı 187,575,776, brüt karı 120,552,282 tl, finansman gideri 126,914,032 tl, Brüt zarar 6,928,672 tl ve bu doların en az arttığı zaman rakamları. Finansman gideri altında yapım maliyetinden daha fazla döviz borcuna vermiştir ve daha bir dünya döviz borcu var enerjiden dolayı. Enerji işini o kadar seven arkadaşlar için 20 ye yakın borsada enerji şirketi var alıp yatırım yapabilirler.

Dipnot:2021/6 aylık bilançoda enerjiden zarar 54,204,135 tldir. Daha geri yıllara gitmek bile istemiyorum
    Enerji işinin geçmişte başarısızlık olması gelecek için önemsiz veya değeriz olduğunu göstermez. Bence acil borsayı bırakmalısınız çünkü borsada geçmişe değil geleceğe yatırım yapılır. Bkz. Trcas’ın Kuyucak satışı.

2.  Alıntı Originally Posted by aptamil Yazıyı Oku
    Menderes teksilde enerji kısmı şirkete külfet, yük , kamburdan başka birşey değil. Her gün üretim rakamlarını yayınlamanız o kadar da önemli değil. Bakın 2022/6 finansal raporlara göre enerji sektörü hasılatı 187,575,776, brüt karı 120,552,282 tl, finansman gideri 126,914,032 tl, Brüt zarar 6,928,672 tl ve bu doların en az arttığı zaman rakamları. Finansman gideri altında yapım maliyetinden daha fazla döviz borcuna vermiştir ve daha bir dünya döviz borcu var enerjiden dolayı. Enerji işini o kadar seven arkadaşlar için 20 ye yakın borsada enerji şirketi var alıp yatırım yapabilirler.

Dipnot:2021/6 aylık bilançoda enerjiden zarar 54,204,135 tldir. Daha geri yıllara gitmek bile istemiyorum
    önüne gelen temel anliz verilerini değerlendirince sonuç.. ya borçlar dostum hiç buna hiç baktın mı. 2 yılda kaç euro borç ödemiş enerji şirketi ve tekstil şirketi bundan haberin var mı? biraz geri dönük okumayı becere bilse yetenek abidesi dostumuz hepsini yazmıştım halbuki..
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

3. düş euro düş menderes için düş...

4.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    3:45

bagfasla

JACKPOTT !!

Hocam saygılarrr

Yine tavana gidiyor herhalde
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

5.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    JACKPOTT !!

Hocam saygılarrr

Gübre fabrikalarının Avrupa’da üretimde sıkıntı yaşaması nedeniyle fiyatların artışını fiyatlıyorlar sanırım gübresiz tarım yapma avantajı artan gıda fiyatları nedeniyle Menderes’in tarım tarafıda bilançoya güzel destek verecektir.Ytd

Ayrıca yenilebilir enerji son dönemin en önemli ve değerli sektörü haline geldi şirketin gizli potansiyel ve değeri bana göre enerji ve tarımdan geliyor sadece santrallerini satsa piyasa değerinde fazla eder. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Gübre fabrikalarının Avrupa’da üretimde sıkıntı yaşaması nedeniyle fiyatların artışını fiyatlıyorlar sanırım gübresiz tarım yapma avantajı artan gıda fiyatları nedeniyle Menderes’in tarım tarafıda bilançoya güzel destek verecektir.Ytd

Ayrıca yenilebilir enerji son dönemin en önemli ve değerli sektörü haline geldi şirketin gizli potansiyel ve değeri bana göre enerji ve tarımdan geliyor sadece santrallerini satsa piyasa değerinde fazla eder. Ytd
    https://twitter.com/druars/status/15...jLFqQOS7DDqWyw

7.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Yanlış. Zarar etmesi bişey değiştirmez. Müthiş bir değer. 2021de zarar etmesi, 2019da, 2018de neyse artık. Sonuçta yeterince geriye gitsek elektrik diye bişey yoktu. Onun yerine 1 yıl ileri gitmek daha mantıklı olabilir. Enerji tarafı hazinedir.
    baklacı dün 300,17 MWh üretti.. güzel haber..

8. 7.gün romanını okuyor muyuz

Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    JACKPOTT !!

Hocam saygılarrr

Sayfa 351/747 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz