Sayfa 28/121 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon
Arama sonucu : 965 madde; 217 - 224 arası.

Konu: KERVT - Kerevitaş Gıda

1. Bana öyle geliyor. Kışa doğru gıda krizi yani kıtlığı iyice kendini belli edecek ve bu durum fiyatlara yansıyacak. Kerevitaş ürün yelpazesi ve çeşitliğiyle bu sektöre çok önemli bir şirket konumunda.

Hisse fiyatı olarak 2 sene evvel ki değerinde olması ayrıca bir avantaj!

2. Tahtanın dibini sıyırmadan götürmezler, kaç seferdir 8 üstü yapıp geri basıyorlar, bütün malı buralardan almaya çalışıyorlar sanki, kimin malına göz koymuşlarsa artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Aylardır toplanmış yabancı kurumlar tarafından. Yetmediyse buralarda biraz daha oyalarlar toplamak için ama kimsenin buralardan mal verecek olduğunu sanmıyorum.

Gıda hisseleri 2 yılda 10 na katlamış bu kerevitaş rekor kara rağmen aynı yerde.

4. Uluslararası kuruluşlardan "küresel gıda krizinin acilen ele alınması" çağrısı

Uluslararası kuruluşlar, Ukrayna'daki savaşın yol açtığı küresel gıda krizinin, tahıl koridorunun açılmasına rağmen bitmediğini belirterek, krizin daha derinleşeceğine dair ülkeleri uyardı.

https://www.ntv.com.tr/dunya/uluslar...okKUrw4isNcwyw

5. Rusya’nın seferberlik ilanıyla, bütün dünyayı derinden sarsan Ukrayna savaşında yeni bir aşamaya geçildi. Buğday ve yağ fiyatlarındaki hızlı artış endişeleri büyütüyor. Rusya Devlet Başkanı Putin’in Ukrayna topraklarını ilhak yemini etmesiyle artan gerilim, buğday fiyatlarını 2 günde yaklaşık yüzde 10 artırdı. Sadece buğday değil, enerjide de endişeler zirve yaptı, ekonomik daralmanın ilk işaretleri alınmaya başlandı.

https://m.turkiyegazetesi.com.tr/amp...mi/911652.aspx

6. Kendini boşa yorma dostum, bizim tahtacı konjonktüre bakmıyor, ne zaman gözü doyarsa.
    Besler, dünyayı besler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Bu tahta için yormam. Ama kerevitaş şirket olarak efsane işler yapıyor gıda sektöründe. Bir gün tahtacı startı verir bundada.

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bu tahta için yormam. Ama kerevitaş şirket olarak efsane işler yapıyor gıda sektöründe. Bir gün tahtacı startı verir bundada.
    2022 enerji yılı oldu, 2023 gıda yılı olabilir sanki. Bu ihtimal nedeniyle Kervt’de ben de pozisyon aldım. Şirketin özellikle Favök tarafı çok sağlam, bu yıl 2.5 milyar Favök yapsa, sene sonu 2 milyar net borç olsa ve hisse 5 FD/Favök ile fiyatlansa 15.9 TL gibi bir rakam çıkıyor ki bu da %100’e yakın marj demek. Gerçekten ilginç bir durum.

Sayfa 28/121 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •