Sayfa 38/180 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 297 - 304 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    Günaydın dostlar. Teknosa bugün bir hareket yapacak mı yoksa göstergeleri soğutmaya devam edecek mi bekleyip görelim... Bence son bir kaç gündür yaptığını yapıp hafif eksi veya artı yapacak..
    teknosa supriz yapmaya oldukça müsait bir hisse...herşey mümkündür...tabi teknosada asıl belirleyici olan bilançolardır....ilk çeyrek 58 milyon...ikinci çeyrek 134 milyon kar getirdi...üçüncü çeyrekte 134 milyonun üzerinde getireceği bir kar , önceki karı teyit edeceğinden şirkete olan güven artacaktır...buda dikkatleri çekecektir...bilançoya yakın bilanço beklentileri satın alınmaya başlanabilir...fakat ben ilk aldığımda üç aylı bir sabır dönemini göze aldım....hiç hareket etmemesini göze aldım...nasıl olsa hissenin fiyatının temelinin gösterdiği yere gideceğini biliyorum..tecrübelerim bunu söylüyor bana...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    koskoca şirketsin ama yatırımcı ilişkilerine telefonla ulaşamıyor yatırımcılar, teknoloji ürünleri satan bir firmanın teknolojiyi kullanmaması ne kadar abes... mail attım ama teknosanın yatırımcı ilişkileri böyle olmamalı diye düşünüyorum..
    bu sabancıların biraz da yönetim anlayışından kaynaklanıyor...teknosa başka bir firmaya satılsa !! eminim ki çok daha güzel işler ortaya çıkarabilirler...sabancılar nasıl olsa türkiyenin en büyük holdinglerinden biriler...o yüzden de bir rehavete kapılmış bir aile gurubu...kendini ispatlama ve bir şeyi başarma iç güdüleri zayıflamış bir şirketler topluluğu...

yalnız 2018 yılında zarar ederken bile satışa konu olmuş bir teknosa ,kar ettikten sonra hayli hayli satışa konu olabilir...bu ihtimalde ise teknosa çok güzel fiyatlardan satılabilir..bu ihtimal de güzeldir ve bonus bir beklentidir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu sabancıların biraz da yönetim anlayışından kaynaklanıyor...teknosa başka bir firmaya satılsa !! eminim ki çok daha güzel işler ortaya çıkarabilirler...sabancılar nasıl olsa türkiyenin en büyük holdinglerinden biriler...o yüzden de bir rehavete kapılmış bir aile gurubu...kendini ispatlama ve bir şeyi başarma iç güdüleri zayıflamış bir şirketler topluluğu...

yalnız 2018 yılında zarar ederken bile satışa konu olmuş bir teknosa ,kar ettikten sonra hayli hayli satışa konu olabilir...bu ihtimalde ise teknosa çok güzel fiyatlardan satılabilir..bu ihtimal de güzeldir ve bonus bir beklentidir...
    hocam zaten sasa ve yunsa örneklerinden ağzım o kadar yandı ki şimdi çevredeki arkadaşlarıma diyorumki: sabancının sattığı borsaya kote olan hangi şirket varsa onu alıp, satmayacağım( dini hassasiyetten dolayı almayacaklarım hariç).

4. teknosayı geçmişte alman firması olan media mark almak istemiş idi...şu anda bu şirketin almanyadaki temel rasyoları nedir bilmiyorum....mesela fk sı , pd si...gerçekten de çok merak ediyorum...işte teknosa karlılıkta çok ileri gider ve bir de satışı gündeme gelirse ?? teknosanın değeri çok uçuk rakamlar çıkabilir...

bu arada bir dostumuz media markın rasyolarını bizim ile paylaşabilirse seviniriz...

5. Utandı ve biraz hareketlendi sonunda. Bu sefer söz ver geri gelme emi.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    teknosayı geçmişte alman firması olan media mark almak istemiş idi...şu anda bu şirketin almanyadaki temel rasyoları nedir bilmiyorum....mesela fk sı , pd si...gerçekten de çok merak ediyorum...işte teknosa karlılıkta çok ileri gider ve bir de satışı gündeme gelirse ?? teknosanın değeri çok uçuk rakamlar çıkabilir...

bu arada bir dostumuz media markın rasyolarını bizim ile paylaşabilirse seviniriz...
    hocam siz daha iyi bilirsiniz ama biri almanya biri türkiye markası, muhtemelen orda değerlemeler biraz daha yüksektir. bizim şirketimiz kabuk değiştiren ve farklı iş kollarına yönelen bir şirket olduğu için bize hayal ettiriyor sadece. ama biz yatırımcıları olarak bile ges işinin neresinde olduğumuzu bilmiyoruz, çalışacağımız insanlar niye bize gelip ges işi için çalışsınlarki. yatırımcı ilişkileri yönünden bu kadar amatör bir davranış sergileyen şirket bende soru işareti yaratıyor ama sermayesinin en az 2 katı kar getirecek bir şirket olduğunu da göz ardı etmediğim için yatırım yapıyorum açıkçası bu fiyatlardan..

7.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    hocam zaten sasa ve yunsa örneklerinden ağzım o kadar yandı ki şimdi çevredeki arkadaşlarıma diyorumki: sabancının sattığı borsaya kote olan hangi şirket varsa onu alıp, satmayacağım( dini hassasiyetten dolayı almayacaklarım hariç).
    benim de dini hasasiyetlerim var..mesela uçacağını bilsem banka ve sigorta şirketleri almam...ki bu banka rallisinde almadım da...bu konuda da pişman değilim...onun dışında holdingler ucuz kalmıştı alınabilirdi...ben buna rağmen gesan ve teknosada kalmayı tercih ettim...çünkü bu iki hissede potansiyel çok yüksek...her ne kadar şu anda teknosa bunu pek göstermiyorsa da vakti geldiğinde bunun herkes tarafından görüleceğini tahmin ediyorum...

çağımızın en önemli sektörlerinden biri e-ticaret ve yenilenebilir enerjidir...sonrasında yazılımlar gelir ama bu yazılımlar pandemi de yapacakları primi yaptılar...artık bu süreçte o primleri hazm etmeleri gerekiyor...teknosa ise henüz doğru dürüst prim yapmamış bile....ancak son üç çeyrektir kar yapmaya başlamış....buna rağmen dikkatleri çekememiş...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    benim de dini hasasiyetlerim var..mesela uçacağını bilsem banka ve sigorta şirketleri almam...ki bu banka rallisinde almadım da...bu konuda da pişman değilim...onun dışında holdingler ucuz kalmıştı alınabilirdi...ben buna rağmen gesan ve teknosada kalmayı tercih ettim...çünkü bu iki hissede potansiyel çok yüksek...her ne kadar şu anda teknosa bunu pek göstermiyorsa da vakti geldiğinde bunun herkes tarafından görüleceğini tahmin ediyorum...

çağımızın en önemli sektörlerinden biri e-ticaret ve yenilenebilir enerjidir...sonrasında yazılımlar gelir ama bu yazılımlar pandemi de yapacakları primi yaptılar...artık bu süreçte o primleri hazm etmeleri gerekiyor...teknosa ise henüz doğru dürüst prim yapmamış bile....ancak son üç çeyrektir kar yapmaya başlamış....buna rağmen dikkatleri çekememiş...
    abi gesanda hala potansiyel var mı diyorsun. çok primlendi ama halka arz olayı da var galiba alt şirketinin, ne dersin?

Sayfa 38/180 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •