Heh.. Adamlar iyice saldı, açık açık takılıyorlar..
Heh.. Adamlar iyice saldı, açık açık takılıyorlar..
Memento mori
1 tl olan zoren 2 tl-2 ayda 2 tlden 4.50,millete az çektirmediler,geri kalanlarıda 4 üstünden postalamıştım 1.05 maliyetlen,ama bu satışım devede kulak,çünkü çoğunu 1.50 göndermiştim beklemeye tahammülüm olmadığı için![]()
Kestiğim kısmı okursanız, iki kişi arasında geçen diyalog kısmı. İlgilenmediğim kısım.Ayrica oteki kismi niye ilgilendirmiyor acaba. Degisimin gelecegine, ulkeye de sermaye piyasalarina pozitif yansiyacagina inanmiyor musunuz?
Garanti bildik gibi ufak kağıt gibi babalar trade yapıyor,akşam kapanış 18.10 üstü,bugün 19.40 üstü,peşi 18.94 şu aralar 19.10 üstünde,adamlar milyonlarlan al,sat yapıyor,bizim gibi 5-10.000 ile değil,işbankasıda ona uyumlu,ama onun gibi değil,resmen çelik çomak oynuyorlar ellerindeki kara para ile,24 milyar dolar kayıt dışı paranın nereden geldiğinin kayıdı yok hala.
Para basmaya bahane arıyorduk..
Memento mori
Ülkenin bu hale gelmesinin en büyük nedenleri Haşim Kılıç yüzünden,eğerki kapatma davasında oyunu o yönde kullansaydi şimdi ak falan yoktu,başka ad ile kurulurdu,oda zaman alırdı belkide yok olurdu,ülkede farklı boyutlarda olurdu...fırsat bu diye zat hakkında mahkemeye baş vurdum 2 savcı üstüme yürüdü,çok önce bunu yazmıştım neymiş olmaz,neden dedim bu adamı ABD kolluyor,peki dedim bu vatan hainliğine girmezmi dedim yine üstüme yürüdüler,eski emekli hakim arkadaşımlan gitmiştim ne olur olmaz sen akrasif insansın diye,o zaman o devreye girdi durun bakalım dedi,siz dedi o adamı tanıyormusuz diye burada devamlı yazdıklarımı aynen onlara belirtti,2 savcı syn hakimim bu adam çok tehlikeli bizim çoluk çocuğumuz var dediler,tuh dedi sizin kalıbınıza guya TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN SAVCILARISINIZ dedi,neyse dilekçemi işleme koymadılar,bu olay şimdi olaydı kesin içerideydim,çünkü bu kapatma davasının çok kötü intikamını aldı TC'den,yargıyı ele geçirdi anayasa mahkemesini tanımayın diye,askerleri sindirdi,bide darbe olayını kullandı 20 temmuzda kendi darbesini yaptı,Atatürkçü subaylar darbeyi önledi,onlardan korktu çoğunu 29 şubat bahanesiylen vslerlen göz altına aldırdı,şimdi guya işlerinin tıkır,tıkır gittiğine inanarak tek adamlık kozunu oynuyor,ses çıktımı anında sorgu sual hükümeti yıkmaya teşebbüs,halkı kışkırtmak vs,ekonomimiz ise yerlen yeksan,ne kadar savundukları sistem varsa onları savunanların çoğunluğu vatan hainliği insanlardan oluşuyor,örneğin nas,kimden geliyor EBUS SUUT efendiden,kanuni zamanında çok gaddar bir insandır alevileri vsleri hedef almıştır,faizi %12 yapmıştır,tesadüfe bakınki faiz 12'ye indi,zaten 9 hesaplarıda yapılıyor,maalesef geldiğimiz durum bu,boşuna bu zata eş bobluk verilmedi![]()
Yer İmleri