Bu rus amerika tayfasý, kavgalarýný sýnýrda yapacaklarýna neden komþunun bahçesinde yaparlar...
Koca alaska doðu sibirya var. Orada birbirinize ne atacaksýnýz atýn.. Dert mi baþka ?
Bu rus amerika tayfasý, kavgalarýný sýnýrda yapacaklarýna neden komþunun bahçesinde yaparlar...
Koca alaska doðu sibirya var. Orada birbirinize ne atacaksýnýz atýn.. Dert mi baþka ?
Memento mori
Bu ali babacan ile ahmet davudoðlu ne kdr þeyler arkadaþ, ulan sanki 16 sene akp de doðu berincek görev yaptý. Bugünden hiç paylarý yokmuþ gibi birde akp ye vuruyorlar. Ýnsan çekilir köþesine de vicdan azabýndan kanser fln olur mk. Yok hala biz ülkeyi kurtaracaðýz, sizede oy vereceklere de ne bileyim...
Noldu Ukraklar vurdukca kizmaya mi basladin yoksa???
izmut buna ne diyorsun? Global Havacilik ETFleri de ayni. Hep Ruskilerden mi nemalandi kuslar yani?
![]()
Yazýnýzýn bir kýsmýný beni ilgilendirmediðinden kesmek zorunda kaldým.
Bana göre aslýnda olay dediðiniz gibi. Ama siz döviz yatýrýmcýsý iseniz, ayný silahý borsa için kullanmaz mýsýnýz? Olan biten bu gibi.
Ayrýca dolarýn düþmesini bekleyerek ekonominin düzeleceðine inanmak bir aymazlýktýr. Durduðu yerde dursun yeter.
Dolar düþtü. Enflasyon tam gaz. Maliyetler ne olur? Ýhracat biter ve Ülke olarak batarsýn.
Her þey kendi halinde olsa piyasa düzelecekte, böyyük ekonomistlerimiz izin vermiyor.
Son söz :Tehdit olduðundan kamu bankalarý MIR sisteminden çýkmaz. Çýkarsa bankalar için iyi olur.
En iyisini Abdullatif Þener yaptý,onlarý zamanýnda bir mok sandý ayrýldý gitti...bu ikisinide zamanýnda çk eleþtirdik gr güvenmiyorum,biri iþide yaramaz çocuklar dedi,diðeri bebecan bizi ispanyaya kesti müslümanlar müslümanlýðýný Türkiyede yaþýyamýyor diye,molla madýmak davasýndan bilirim,meralide susurluk ve tele kulaktan bilirim,ne bileyim bu oraklýk yürüsün,yürürse yine çekiþmeler olur Ecevite yapýlanlar gibi,CHP'ye bu ülke insanlar güvenmiyor dinsiz partisi diye ve Atatürkçü çizgiden gittiði için,sanki Atatürk onlarýn Ebesini zikti![]()
Tehdit ediyorlar. Ne yapacaksin cikmayip? Halk Bankasini durumu ortada. Butun dunyaya emsal yapiyorlar onu. Simdi 2 banka daha eklenmis olarak. Adamlar ciddi. Rusya ile is yapiorsan benim dolarimi kullanma diyorlar. Adil mi, degil.
Ama 47 ulke yaptirim yapiyor. Dunya kadar zarar yazip sirketlerini cektiler. Daha yeni Equinoru koydular 1.2 milyar dolarlik varligini Rosfnet'e 1 dolara satti. Yedirirler mi senin bundan nemalanmana?
Ayrica oteki kismi niye ilgilendirmiyor acaba. Degisimin gelecegine, ulkeye de sermaye piyasalarina pozitif yansiyacagina inanmiyor musunuz?
Yer Ýmleri