Sayfa 460/1001 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Viop XLIV

Ortalık karışacak 1945 den bu yana italyada ilk kez faşistler mecliste çoğunluğu ele geçirdi. Almanlarda aynısını yaparsa avrupa yıkılır. Herkes önlemini alın ileriki günler hiç iyiye işaret değil.
    bir halt olacağı yok.

2. Ne olabilir diye beyin fırtınası yapalım. Avrupa birliği dağılır, gümrük birliği vb uygulamalar sıkıntıya uğrar... Avrupa için daha sorunlu bir ilişki dönemi olur... Askeri anlamda daha sert bir politika dönemine işaret eder

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ortalık karışacak 1945 den bu yana italyada ilk kez faşistler mecliste çoğunluğu ele geçirdi. Almanlarda aynısını yaparsa avrupa yıkılır. Herkes önlemini alın ileriki günler hiç iyiye işaret değil.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Şark kurnazlığı…dış görünüşe, fiziksel güç kuvvete aşırı değer atfetme. Güçlüden yana olma, zayıf ile güçlünün mücadelesinde güçlünün yanında saf tutma…bunlar toplumsal kodlar, akp nin beslendiği ana damar da bu.

Nedense ben de hep zayıftan yana olmayı tercih ettim. Yezid le Hz Hüseyin mücadelesinde Hüseyin’den yana oldum. Despot, dediğim dedikçi liderler yanında demokrat, özgürlükçü parti liderlerini tercih ediyorum.

Sırf yapı itibariyle benzettiğini için, küçük Tayyip dedim Ekrem’e. Belediyede oy verdim ve önceleri destekledim. Ama sonra, aman dedim. Tayyipdeki güç bunda olsa, ondan beter olur. Zaten bir Rizeli olarak Doğu Karadenizli lider istemem. Beni bile o konuma getirseler, despotlaşırım, bir nevi genetik defect. Adam bizim orda babasını tanımaz, kardeş kardeşe ateş eder. Al komutan yap, ekip lideri yap, ülkeyi teslim etme ama
    Beni apartman yöneticisi yaptılar oradan niliyom resmen bu rizelilere yetkiyi verdinmi despotlaşıyor. Apartman sakinleride ilk dönem icraatlar hızlı yapılıyor diye mennun yıpkınreisin çıraklık dönemi gibi 2. Dönem seçerlerse tek adamlığımı ilan ederim. 3 ü zor görürüm. Vatandaşta salak değildir herhalde 3. Defa bi despotu seçmezler benimde yöneticilik dönemim sona erer.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Günaydın.
    Nasil önlem alacaz başkanım? Silahlanalim mi?

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Ne olabilir diye beyin fırtınası yapalım. Avrupa birliği dağılır, gümrük birliği vb uygulamalar sıkıntıya uğrar... Avrupa için daha sorunlu bir ilişki dönemi olur... Askeri anlamda daha sert bir politika dönemine işaret eder
    Valal hollandaya gittim herywr zenci londrada can güvenliği bile kalmamış italyada sadece romada değil her yerde siyahi ırk turistik yerlerde bişey alman için etrafını sarıyorlar. Fransanın heryeri aynı durumda Almanyada durum ne bilmiyorum. durum yavaş yavaşoraya evriliyorsa avrupa birliği yıkılmaz bölünür. Faşist avrupalılar afrikaya savaş açarlar.akdenizin her yerinde kara derili insanların cesedi yüzer.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Günaydın.
    Nasil önlem alacaz başkanım? Silahlanalim mi?
    Yok bizde faşistleşeceğiz.zafer partisini başa getireceğiz
    bir halt olacağı yok.

7. Almanlar şu an Winter is coming modunda yusuf yusuf ediyorlar

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Valal hollandaya gittim herywr zenci londrada can güvenliği bile kalmamış italyada sadece romada değil her yerde siyahi ırk turistik yerlerde bişey alman için etrafını sarıyorlar. Fransanın heryeri aynı durumda Almanyada durum ne bilmiyorum. durum yavaş yavaşoraya evriliyorsa avrupa birliği yıkılmaz bölünür. Faşist avrupalılar afrikaya savaş açarlar.akdenizin her yerinde kara derili insanların cesedi yüzer.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Beni apartman yöneticisi yaptılar oradan niliyom resmen bu rizelilere yetkiyi verdinmi despotlaşıyor. Apartman sakinleride ilk dönem icraatlar hızlı yapılıyor diye mennun yıpkınreisin çıraklık dönemi gibi 2. Dönem seçerlerse tek adamlığımı ilan ederim. 3 ü zor görürüm. Vatandaşta salak değildir herhalde 3. Defa bi despotu seçmezler benimde yöneticilik dönemim sona erer.
    Bu millete sor. Padişahlık oldun mu de, %50 padişahlık gelsin der. Atatürk 100 yıl, önce bir şeyleri değiştirmeye çalıştı, ama sonrasında kötü yönetim devrimlerin benimsenmesini olumsuz etkiledi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 460/1001 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •