Borsa icerikli fonlarin son kazanc larini geri vermekten se daha sabit ama pozitif getiri alacagina inandigim icin bunlara geciyorum... KIS zaten varda EKF ile PDD orani artiriyorum zaten alimlari yaptim artik takibe devam...
Originally Posted by Black Mirror
Bu fonlara neden yatirim yapacaginizi anlayamadim. Usd/tl yukselisi kadar getiri elde etmek icin mi , usd/tl getirisini gecebilmek icin mi ? Bir de KIS fonunda stopaj var diye biliyorum. KKM daha mantikli degil mi ? Ince ince hesaplama yapamadim.
EKF de enflasyona endeksli tahviller oldugunu soyluyorlar. Performansi normal , siradan degil mi ?
0,55 e kadar dusecek gorunen..nereye park edecez ?
bunu şu piyasada sorduğunuza göre çok riskli enstrumanlarla işiniz yok demektir. tabiki njr en mantıklısı. arada tökezler ama daima fazlasını geri verir ppf'ye kıyasla. yine de risk eşiği çok düşük olan içeriği takip etmeli tabi. risk puanı 2 sonuçta.
RPD de son Eylül portföyüne göre skbnk vardı. Satmadilarsa patladı
Niye patlasın, Şekerbank sadece bugün taban olmadı ki son 15 gündür taban gidiyor zaten. Rpd fonun hisseyle pek ilgisi olduğunu da düşünmüyorum bu arada. Borsa düştüğü zaman pozitif ayrışıyor devamlı. O yüzden hiç fon dağılımına bile bakmıyorum.
Yer İmleri