Sayfa 502/1001 İlkİlk ... 2402452492500501502503504512552602 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,009 - 4,016 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tıfıl abiyi tebrik ettim diye hemen kıskandın heralde tarkank abi, akşam pazarı ucuzluğu olursa köşeyi dönersin, olmazsa yabcak bişii yok mazut olursun
    Bozkurt yıllar önce abim ömerşerif briç oynarken eşi yanlış konuştuğu için ayrılmış diyorlar doğru mu?
    Dedikodu günahdır biliyom amme bilsen bilsen sen bilirsin.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Kayda değer açık taşınmamış, biraz EREGL ve YKBNK o kadar,

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bozkurt yıllar önce abim ömerşerif briç oynarken eşi yanlış konuştuğu için ayrılmış diyorlar doğru mu?
    Dedikodu günahdır biliyom amme bilsen bilsen sen bilirsin.
    Pisyedili abi düşündüm düşündüm bulamadım, heralde ceton düşmedi,işin sırrı bi yerde gizlenmiş bir soru bu
    eşi konuştuğu için mi yoksa briç oynadığı için mi ayrılık olmuş
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Pisyedili abi düşündüm düşündüm bulamadım, heralde ceton düşmedi,işin sırrı bi yerde gizlenmiş bir soru bu
    eşi konuştuğu için mi yoksa briç oynadığı için mi ayrılık olmuş
    Briç malum eşli batak gibi düşün....hani kozlu oyunda koz seçersin vs onun gibi kendine ait bir dili var...o da yanlış konuşmuş anında "boş ol boş ol " demiş
    yalnız kaynak sağlam değil.kaynak bostancı nokta durağı altılı ganyan bayiindeki briçci amcalar. .

not:briçdeki sanzatu ile sun tzu yu hep karıştırmışımdır .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. Bence oyuncu TSKB'de rahatladı veya çıktı ama SKBNK'da hala oyuna devam ediyor gibi, milletin kaçmasına izin vermiyor nedense.

Ekim vadeye de aynı oyun devam ediyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Lagarde powell combo yapıyor..

Kimlik doğrulamalı dijital dolar hayırlı olsun...cash devrinin sonu
    Kripto yasağının da eli kulağında..
    Memento mori

CANTE, ÇAN2 Termik A.Ş. : hiç dikkatimi çekmemişti, yeni farkettim de paylaşmak istedim! neler kaçırıyoruz!

8. Hisselerin bankalarda veya kredi kuruluşlarında teminat olmsı durumunda değerleri suni olarak yükseltilebiliyor.

Bu tip durumları sezen az az oynayıp kazanç sağlayabilir ama riskli bir durum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 502/1001 İlkİlk ... 2402452492500501502503504512552602 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •