Sayfa 634/1200 İlkİlk ... 1345345846246326336346356366446847341134 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Rahatça yazılan, çizilen, müdahale edilmeyen bir platformda varsanız bende orada olmak isterim. Sizlerin paylaşımlarından çok faydalandım, faydalanmaya devam etmek isterim.
    Paylaşımlarınıza hep destek veriyorum fakat arada dön dolaş diyor.

Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku
    Gene ortalık karışmış.bunlar hep quaentin tarantino filmleri izlemekten oluyor.

düşüncelere kurşun işlemez.

Merhaba Arkadaşlar; Sn Sacro'nun bilgi ve deneyiminden hepiniz gibi ben de faydalandım ancak kendisinin de söylediği gibi artık çok fazla paylaşımda bulunmak istemiyor, herkesin kendi kararı..
    Bu boşlukta diğer tecrübeli arkadaşlar daha fazla paylaşımda bulunabilir mi?

Mesela ;
    fight club ; egelim ; joker16 ; kar ; sp. ; aksakal ; akrep4401 ; freesky ; vasilyus ve diğer arkadaşlar..

4.  Alıntı Originally Posted by flyingsheep Yazıyı Oku
    Merhaba Arkadaşlar; Sn Sacro'nun bilgi ve deneyiminden hepiniz gibi ben de faydalandım ancak kendisinin de söylediği gibi artık çok fazla paylaşımda bulunmak istemiyor, herkesin kendi kararı..
    Bu boşlukta diğer tecrübeli arkadaşlar daha fazla paylaşımda bulunabilir mi?

Mesela ;
    fight club ; egelim ; joker16 ; kar ; sp. ; aksakal ; akrep4401 ; freesky ; vasilyus ve diğer arkadaşlar..
    Eski forumda Sn gdeniz90'de isabetli paylaşımlar yapardı. Onu da listeye eklemek lazım.

5. BENCE BİLİNÇLİ ORTLIK KARIŞTIRILIYOR... nokta atışı analizler o ky sömürgelerinin işine çomak girdiğinden baktılar olmayacaklar milleti küstürelimde bizde işimizi rahat görüp sövüşleyelim düşüncesindeler.. tüm ky adına her ne kadar cok sık okuyamasamda bu değerli paylaşımlar ile bi yerde subap görevi gören başta topik sahibi sayın sacrosanct abimiz/kardeşimize saygılarımızı sunar devamını dilerim ky yedirmeyin çiğnetmeyin (mecburiyet değil tabiki bir desteğin olması insanı üvende hissettiriyor) ağır bir yük yüklemek istemem ama yaptığınız takdir ve saygıyı hak ediyor ve dua da alıyorsunuzdur...tüm değerli grafiklerle bilgilendiren dip notlarla uyarılarla yardımcı olan arkadaşlara teşekkür eder devamlarını can-ı gönülden isteriz...

6. sacro hocam, bilinçli olarak yapılan bu hareketlere itibar etmeyiniz. sessiz çoğunluk olarak emin olun hep burda sizleri takipteyiz. sayenizde niceleri "KAREL (özellikle), PETKM, MAKTK, ALCTL, CLEBI, KIPA, KRDMD (özellikle), PRKME, TKNSA vs daha niceleri (FENER hariç)" iyisinden heybeyi doldurduk karınca kararınca. çok dua aldınız. paylaşımlarınızın devamını dileriz. saygılar bizlerden.

7. Yav, investing' deki RSI, Momentum, RVI indikatörlerine ne oldu bulamıyorum?

Alıntı Originally Posted by mssql Yazıyı Oku
    Eski forumda Sn gdeniz90'de isabetli paylaşımlar yapardı. Onu da listeye eklemek lazım.
    hepimiz için geçerli bu aralar daha fazla grafik paylaşalım boşluğu dolduralım

Sayfa 634/1200 İlkİlk ... 1345345846246326336346356366446847341134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •