Sayfa 615/1001 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Viop XLIV

1. https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-670337

aylık olarak açıklanan bankacılık toplam sektör bilançosu ağustos sonu itibariyle açıklandı, kar artış temposu ivme kazanmış

2.çeyrekte sektörün aylık net karı 32-34 milyar ortalamada gerçekleşmişti, temmuz ayı 37.8, ağustos ayı 44.3 olarak tecelli etti.. 3.çeyrek bilançoları yeni bir destan yazacak banka hisseleri, < 1 f/k ile muhatap olucaz.. bugün banka almak için son gün

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    gerçekten de bazı harcama kalemleri artık rasyonaliteden kopuk nöro möro oluyor.
    son dönemde bir robot süpürge meselesi var. misal bana da aldırdı hanım. yav bakıyom bi halta yaramadığını düşünüyorum ama buna bu pareyi vermek zorundaydım anasını keseyim.
    ya da bir önceki ile birebir aynı telefona kuyruk oluyor millet falan filan yeni nesili çok etkiliyor bu işler.
    Evet, mecburen aldık biz de. Başıma geleceği bildiğim için, hatunun beğendiği markanın en son modelini aldık(yoksa bu eski model, yenisi daha iyiydi vs lafları dinlerdik). Bence kalabalık aileler için en gereksiz aletlerden biri.

Bir bulaşık makinesinin fayda-maliyeti düşünülünce, bu alet çöp bence de.

Hatun zaten süpürmesini beğenmedi, halı-kilim süpürme performansı zaten zayıf...paspas vs zaten tatmin etmez bizim hatunu...en güzel yanı çöp torbası vs uğraşmıyorsun, boşaltma vs işini kendi otomatik hallediyor.

Ama bekar, az eşyalı evler için ideal olabilir. Yoksa köşe bucağa giremiyor zaten, o zaman da tam manasıyla süpürmüş olmuyor.

Bir de hatun kısmı bu tip aletleri, bende var havası atmak için çok abartıyor, kimse aldım, bir .oka yaramıyor diyemiyor tabi..aldıysa, mükemmel, harika alet diye allatıyor...sonra almayanlar da almak için can atıyor tabi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-670337

aylık olarak açıklanan bankacılık toplam sektör bilançosu ağustos sonu itibariyle açıklandı, kar artış temposu ivme kazanmış

2.çeyrekte sektörün aylık net karı 32-34 milyar ortalamada gerçekleşmişti, temmuz ayı 37.8, ağustos ayı 44.3 olarak tecelli etti.. 3.çeyrek bilançoları yeni bir destan yazacak banka hisseleri, < 1 f/k ile muhatap olucaz.. bugün banka almak için son gün
    öyle diyorsun da komik fiyata al sat devam ediyor ayrıca tskb ve şekerbank almayı önermiyoruz eminim )

2 banka var alınacak diğerlerine de garan ve işbankası girmek isteyen alsın ama dışındakiler SAÇMA yatırım olurlar

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ben emirleri geceden yazdım çıkıyorum...

izlemicem akşam 17-18 halı saha maçına kadar...
    Ne yazdın sn akçay

10 taban yedi ISGYO..
    kurumlar satmaya devam..

İşbankasına yazıklar olsun...

6. prkme ve bera kardeşler costu malda olmasam dalarım o kdr Ytd

7. bu adam isgyo da degilmiydi eee satıp diğerlerini belki karşılıyor

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    10 taban yedi ISGYO..
    kurumlar satmaya devam..

İşbankasına yazıklar olsun...
    tabandan girmedin inş. sen yaparsın böyle karşıt yatırımlar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 615/1001 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •