Sayfa 596/691 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Süper çok sevindim.. piyasa daha çooooook al sat fırsatı verecektir.. şelale düşüşlerinden sonra gelen ciddi tepki alımları var.. işte tam orada ana kağıtlarda tepki alımları denenebilir ancak tutmazsa hemen STOP olmak kaydıyla.. dün bankalar korkunç marj verdi.. YTD

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Günaydınlar dün aldıklarımı az bir karla 40 dan verdim gitti, Bankalardaki zararı da çıkardık sayılır, Bol kazançlar tüm dostlara
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Süper çok sevindim.. piyasa daha çooooook al sat fırsatı verecektir.. şelale düşüşlerinden sonra gelen ciddi tepki alımları var.. işte tam orada ana kağıtlarda tepki alımları denenebilir ancak tutmazsa hemen STOP olmak kaydıyla.. dün bankalar korkunç marj verdi.. YTD
    38 den gene aldım30k, analardan zarar ise diz boyu, ama onlar 1.50 üstü olmadan yerinden kımıldamayacak, 1 kademe bile bana yeter 300 tl olsun benim olsun. Bu arada hayırlı cumalar dostlar

3. Sn. ŞEKERLİ hayırlı cumalar.. al sat için uygun ortam ancak günlük yatay piyasada almak riskli.. testere piyasa aktörleri piyasaya körük verdiklerinde hareket etmek lazım.. YTD

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    38 den gene aldım30k, analardan zarar ise diz boyu, ama onlar 1.50 üstü olmadan yerinden kımıldamayacak, 1 kademe bile bana yeter 300 tl olsun benim olsun. Bu arada hayırlı cumalar dostlar
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

4. adese ve zrgyo terste yakalndım kilere ufak bir bütçe ayırdım 1.38 altına gelirse kademeli alım yaparım şuan akfen zrgyo adese ve ihlgm hisse taşıcıyısı durumundayım
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

5.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    adese ve zrgyo terste yakalndım kilere ufak bir bütçe ayırdım 1.38 altına gelirse kademeli alım yaparım şuan akfen zrgyo adese ve ihlgm hisse taşıcıyısı durumundayım
    Dün ki arbede de 36-37 de bayağı bir fırsat verdi yine verir mi bilmiyorum ama 39 duvar gibi geldi şuan için halbuki 1.000.000 civarı üfleseler yıkılır

6.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Dün ki arbede de 36-37 de bayağı bir fırsat verdi yine verir mi bilmiyorum ama 39 duvar gibi geldi şuan için halbuki 1.000.000 civarı üfleseler yıkılır
    dün devre kestiginde yazdım da vermedi 1.36 da bende vermeyince alım yapmadım .. hatta 1.37 de yazdım sonra yine vermedi
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

7.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    dün devre kestiginde yazdım da vermedi 1.36 da bende vermeyince alım yapmadım .. hatta 1.37 de yazdım sonra yine vermedi
    Şimdi düşsün diyeceğim benim ana 100k kol boyu zarar olacak, düşmesin diyeceğim sizin beklentiniz olmayacak. Yine de almamışsınız bari yükselsin de benim 39 lar gitsin gari.. Nasılsa nakitte size fırsat çok

8. hele zrgyo da tahtacı resmen lot sayıyor hisse tam paket belli kılçıksız toplamış hisseyi aldıgım günden beri düşüyor nereden alırsan 10-15 kademe aşagı çekiyor ve bir daha orayı göstermiyor bi ekgyo gibi değil işlem hacmi .....

Sayfa 596/691 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •