Sayfa 218/582 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    diger faizliyi kapatma...çok ucuzdur o yeniye göre

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    O da yüzde 15 civarı falan idi. Zaten o bir aylık, 300 tl faiz ödeyeceğim kapatırken. Kapatmasam iyi ama aylık taksitler çok oluyor.

Diğer tarafta sayın Culpable sormuş, buraya da yaşıptırıyorum.
    Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    fedoraamca . eregli alma sebeplerini bizimle de paylasirmisin.
    teknik, temel hersey olur
    nasil bir 9 aylik bilanco bekliyorsun mesela
    ne kadar temettu beklentin var
    temettu beklentine gore hisse fiyati dogru orantili degilse bunun sebebi olarak ne dusunuyorsun

Cevabım:

Herkesin bildiğinden farklı şeyler bilmiyorum. Sadece zamana güveniyorum. Zamanım var! Nisan'da 5 yılda hedeflediğim lota şu durumda Mart ayında temettülerle birlikte ulaşıyorum. 2.5 yıl daha sürdürsem, hatta 5 yıl... Hedefi 100 bin lota çıkarttım, başka hiç bir şeyi gözüm görmüyor.

Gönül isterdi, Eylül'de +'ya geçmişim, oradan sat buradan al ne güzel olurdu... Sağlık olsun...

2.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    %35 faizle 2 yıl 100 binlik kredi başvurusu yaptım, hisse "çok" hareketlendi ( %0.60 ) 30 bin ile diğer krediyi kapatacağım, 70 binle alım yapacağım. Onay bekliyroum. Celladım mı Ereğli, yatırırmı mı bakalım hayırlısı
    Ben de bu şekilde aldım aldım aldım alacak bir şey kalmadı artık bu koca oğlanı nereden alsam zarardayim YTD

3. Yazdıklarımdan kimse etkilenmesin, bir şey bildiğim için hareket etmiyorum. Ama insanlar maaşı olmadan 5 çocuk yaparken bile bizler kadar düşünmüyor.

Yarın ne olacağını bilmiyoruz. 2024 bulanık evet. Dolar 35 olmasın ama, yeni hükümet gelirse faizler artacak, borsaya iyi gelmeyecek tabii bu, resesyonu o, bu derken... Dünya da zaten karışık...

Ölürsek de kime kalmış!
    https://www.youtube.com/watch?v=5nNl6oA9g0s

4.  Alıntı Originally Posted by Peace0103 Yazıyı Oku
    Ben de bu şekilde aldım aldım aldım alacak bir şey kalmadı artık bu koca oğlanı nereden alsam zarardayim YTD
    Aynen aynen, aynı durumdayız, aynı damdan düştük ALLAH büyük, bu günler de geçer

Elhamdülillah bugünde ekledim. Ya eklemeyi bırak , yiyecek paramız olmasaydı. Bir gün gelecek hareket gelecek.

Herşey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

6.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    50 haftalık siyah renkli (29,46) ortalamadan destek alıyor.ortalama korunursa yukarı tepki gelebilir.

ortalama altına sarkması halinde daha aşağıda bulunan ortalamalara kademeli geri çekilim görülebilir.

kırmızı yatay çizgi önemli yatay dirençtir.

haftalık alt ortalamalar dün test edildi ve yukarı tepki verdi.orta ve uzun vadede bu ortalamalardan destek alması önemli.ortalamalar altında yeni dip bölge arayışı her zaman olası.

bugün...

haftalık...

7. günlük....

haftalık....

Sayfa 218/582 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz