Dün burada ya da diğer tarafta bir arkadaşımız paylaştı sanırım, Londra metal borsası Rus metallerine yaptırım planı yapıyor diye...
Dün burada ya da diğer tarafta bir arkadaşımız paylaştı sanırım, Londra metal borsası Rus metallerine yaptırım planı yapıyor diye...
Dün sözcüde vardı, sonra odatv de okudum. Hatta oda tv projenin adına Troy diyor, Bir an Sayn Tory işin içinde mi uzun süredir yoktu, diye düşündüm kendime geldim.
https://www.odatv4.com/makale/5-ekim...renecek-252151
Özetle MIR sistemine karşı, Rusların aynı şekilde elini kolunu sallayarak ticaret yapabilmesi için (ülke için iyi olan noktaları vardır, bizim sektör için değil) bankaların ceza almayacağı bir sistem kuracaklarmış, aracı bu kuruluşlar üzerinden süreç devam edecekmiş...
Burada ben de bazen ben de EYT'den bahsediyorum. Forum ile EYT'nin şöyle bir alakası var, EYT paralarının ISDEMIR ve EREĞLİ'ye yatırım olarak gidecek olması... Yoksa burada yazmam ben şahsen. ALLAH inşallah bunu nasip eder şahsıma ben iyice kafaya koydum çünkü.
Tekrar hatırlatacağım ama aralıkta çıktı mesela veya kasım ayında , ki İNŞALLAH ÇIKAR İSTEDİĞİMİZ GİBİ... Kıdem Tazminatına Esas Ücret belki %80 kadar artacak Ocak ayında. İşlemi başlatıp aralıkta kıdemi alırsan veya OCAK'ta bu güncellenmeden alırsan %80 daha az kıdem tazminatı alabilirsin. Buna dikkat edelim.
%35 faizle 2 yıl 100 binlik kredi başvurusu yaptım, hisse "çok" hareketlendi ( %0.60 ) 30 bin ile diğer krediyi kapatacağım, 70 binle alım yapacağım. Onay bekliyroum. Celladım mı Ereğli, yatırırmı mı bakalım hayırlısı
Yer İmleri