Sayfa 217/582 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Dün burada ya da diğer tarafta bir arkadaşımız paylaştı sanırım, Londra metal borsası Rus metallerine yaptırım planı yapıyor diye...

2. Dün sözcüde vardı, sonra odatv de okudum. Hatta oda tv projenin adına Troy diyor, Bir an Sayn Tory işin içinde mi uzun süredir yoktu, diye düşündüm kendime geldim.

https://www.odatv4.com/makale/5-ekim...renecek-252151

Özetle MIR sistemine karşı, Rusların aynı şekilde elini kolunu sallayarak ticaret yapabilmesi için (ülke için iyi olan noktaları vardır, bizim sektör için değil) bankaların ceza almayacağı bir sistem kuracaklarmış, aracı bu kuruluşlar üzerinden süreç devam edecekmiş...

3. Burada ben de bazen ben de EYT'den bahsediyorum. Forum ile EYT'nin şöyle bir alakası var, EYT paralarının ISDEMIR ve EREĞLİ'ye yatırım olarak gidecek olması... Yoksa burada yazmam ben şahsen. ALLAH inşallah bunu nasip eder şahsıma ben iyice kafaya koydum çünkü.

4.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Burada ben de bazen ben de EYT'den bahsediyorum. Forum ile EYT'nin şöyle bir alakası var, EYT paralarının ISDEMIR ve EREĞLİ'ye yatırım olarak gidecek olması... Yoksa burada yazmam ben şahsen. ALLAH inşallah bunu nasip eder şahsıma ben iyice kafaya koydum çünkü.

Aynen fedoramca dört gözle bekliyoruz yasayı alacağım tazminatın %90 Ereğli olacak %10 bebek hisse yada trade edilecek hisselerde değerlendireceğim

5.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Aynen fedoramca dört gözle bekliyoruz yasayı alacağım tazminatın %90 Ereğli olacak %10 bebek hisse yada trade edilecek hisselerde değerlendireceğim
    Tekrar hatırlatacağım ama aralıkta çıktı mesela veya kasım ayında , ki İNŞALLAH ÇIKAR İSTEDİĞİMİZ GİBİ... Kıdem Tazminatına Esas Ücret belki %80 kadar artacak Ocak ayında. İşlemi başlatıp aralıkta kıdemi alırsan veya OCAK'ta bu güncellenmeden alırsan %80 daha az kıdem tazminatı alabilirsin. Buna dikkat edelim.

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Tekrar hatırlatacağım ama aralıkta çıktı mesela veya kasım ayında , ki İNŞALLAH ÇIKAR İSTEDİĞİMİZ GİBİ... Kıdem Tazminatına Esas Ücret belki %80 kadar artacak Ocak ayında. İşlemi başlatıp aralıkta kıdemi alırsan veya OCAK'ta bu güncellenmeden alırsan %80 daha az kıdem tazminatı alabilirsin. Buna dikkat edelim.
    Mutlaka artacaktır kıdem tazminatının tavanı ama fedoramca %80 artarsa 27bin yapıyor. İşverenler bunu kabul etmez gibi fedoramca tavandan yatan maaş varsa deli bir kıdem tazminatı yapar

7. %35 faizle 2 yıl 100 binlik kredi başvurusu yaptım, hisse "çok" hareketlendi ( %0.60 ) 30 bin ile diğer krediyi kapatacağım, 70 binle alım yapacağım. Onay bekliyroum. Celladım mı Ereğli, yatırırmı mı bakalım hayırlısı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    %35 faizle 2 yıl 100 binlik kredi başvurusu yaptım, hisse "çok" hareketlendi ( %0.60 ) 30 bin ile diğer krediyi kapatacağım, 70 binle alım yapacağım. Onay bekliyroum. Celladım mı Ereğli, yatırırmı mı bakalım hayırlısı
    diger faizliyi kapatma...çok ucuzdur o yeniye göre

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 217/582 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •