Emtialarda zamaný ve parasý olanýn ihya olacaðýna inanýyorum. Bu rüzgar tersine dönene kadar para oldukça toplamaya devam inþallah.
Herþey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
Emtialarda zamaný ve parasý olanýn ihya olacaðýna inanýyorum. Bu rüzgar tersine dönene kadar para oldukça toplamaya devam inþallah.
Herþey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Hurda 372 dolar, az bir artýþ var ama 20 gün önce 330 dolara göre daha iyi yada hareketli bir rakam. Hrc böyle böyle 700 üstüne oturacak.
Bugün piyasa çok güzel alým fýrsatý verdi bence .
Bugün ki hareket bana göre dökme silkeleme adýna ne koyarsanýz koyun öle birþeydi
Açýkcasý 27:50 ile 60 arasý rakamý gördüm ama al tuþuna basamadým telefon geldiði için
Büyük piþmanlýk duydum . Bu yüzden yukarýdan almak durumunda kaldým
Saðlýk olsun napalým
Eðer bu tezim doðru ise 30 gün içinde 35 tl beklerim eðer 1 aya yakmasa yanýldým derim
Cemal bey twiteri býraktý ama kurum býrakmamýþ.
🎯 Ata Yatýrým Erdemir için 12 aylýk hedef fiyatýný 43TL'den 54TL'ye yükseltirken 12 aylýk dönemde %19.8 nakit temettü verimi dahil %77 yukarý potansiyel bildirdi.
Býçak sýrtý bir dönemdeyiz. Ýthal mal az daha ucuz ama yerli ithalden kadar korkuyor, yerli mal hurda ve elektrik yüzünden 700 istiyor, yerli yarý mamul 650 den aldýðý malý tüketiyor, yeni 700 üstünden mal alacak mý, siyah hariç özellikle galvaniz de düþmüyor fiyatlar daha istikrarlý, yerli nihayi tüketici sýnýrlý, itharacat var ama dolu dolu deðil, Avrupa Rus malýnda ikincil tüm ürünlerde yarý ve tam mamullerde yaptýrým gücü versin uyguluyor, MÝR sisteminden çýkýþ þüphe ve korku getirdi Rus malýna karþý. Son 10 günde ikincil ürünler az az ilgi görüyor. 3-4 ay önceki yüksek fiyattan malda yakalanan yada riski olanalr hala var, bu stoklarý ettirmediler. Hurda 14 gün önce 330 dan döndü, 372 üstüne çýkar mý, 360 tekrar destek olur mu. Býçak sýrtýnda her iki yöne de risk ve umutlar var.
Yer Ýmleri