Sayfa 626/781 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 6247 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

  1. elinde en çok tekfen hissesi bulunduran kalleş iş yatırım yaklaşık 45 milyon lotu satmaya kalkarsa bu hisse tekrar tarihi diplerini görebilir. adi kaypak iş yatırımın gazına ve oyununa geldik alçak kurum 47 tl hisse hedefi vererek hisseyi cazip hale getirdi sonrada kalleşçe hisseyi öngörülemez bulup satışa başladı sayın arkadaşlar işyatırıma dava açma hakkımız varmıdır? konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.şahsen ben eğer hakkımız varsa dava açmayı düşünüyorum.

  2.  Alıntı Originally Posted by the_wave Yazıyı Oku
    Doğru söylüyorsunuz ama bu biraz algıyla ilgili bi durum piyasa her şeyi rasyonel algısaydı Tekfen bu fiyatlarda olmazdı.
    Ortak oyle olsa Merkez ussu rusya olan enka yuzde 6 artmazdi bugun , haklisin ama Tekfendeki karin agrisi baska muhtemelen . Ben dahil bir cok kisi Gubre nedeniyle bilanco iyi gelecek diyoruz ama bilanco iyi gelecek sirket ( nerdeyse 20 piyasa gunu var ) bu sekilde fiyatlamamali. Gecmis zamanlarda bilanco iyi gelen 2/12 ceyrek var hisseyi takip ettigim surecte bi tanesi 2022/6 bi tanesi de 2021/3 ikisinde de bilanco oncesi direnisinden kotu gelmeyecegi belliydi. Su andaki bilanco hareketiyse eger 2021/12 de bi anda milyarlik insaat zarari soktuklari perioda benzer bir fiyat hareketi . O zaman da anlam verememistik sonra kokusu cikti . Gerci CEO butun karsiliklari yazdik dedi ama sirket icinde o kadar hirsiz var ki kimbilir ne dumenler cevirip adamin ayagini da kaydirmak istio olabilirler . Onumuzdeki hafta belli olur artik karin agrisi ne , yoksa su fiyatta olmasina aklim almiyor.

    Bu arada sikayetinj buraya yazan arkadaslar patronlara ve yoneticilere ne kadar serefli olduklarini hatirlatmak icin guzel mailler atabilirler . Mail adresleri

    [email protected] ( Basiretsiz kukla )
    [email protected] ( Peceteci )
    [email protected] ( Bas calanin yaveri )
    [email protected] ( Demir Lady )
    [email protected] ( Tekfen A haber bulten sorumlusu )
    [email protected] ( Tek duzgun icraat yapan )
    [email protected] ( Bankamatik YK uyesi)
    [email protected] ( Bas Calan Hirsiz )
    [email protected] ( Yalaka Reha )
    [email protected] ( Bankamatik YK uyesi )
    [email protected] ( Kureselcilerin Ukrayna Subesi )
    [email protected] ) ( Mirasyediler )
    [email protected] ( Kaktus Zeko )

  3. bundan sonra ,
    işyatırım tavsiye ettiği hisseleri almak enayilik olur. adi kurum milleti çok kötü avladı

  4. Sayin Bozoklu

    Is yatirima kadar kufredecek o kadar var ki , sirket oc ise is yatirim napsin gitsin onlar mi yonetsin firmayi . Senin sirketinin CEO su ortalikta yok 3 ayda bir cikiyor , 2 masal anlatiyor icraat yok , YK baskani kim Bu sirketin mesela hanginiz biliyor ?? Adi sani disinda gorevi toplanti operatorlugu olan kendi sus bitkileri isi yapan 75 yasindaki Zekeriya Yildirim nerede Peki !!biz bu adama Dunya maas veriyoruz , bu adam 19 aydir 1 kere Tv ye gazeteye cikti mi . Is yatirim tavsiye verir cikarir adamlar yatirim firmasi napsinlar yani , sen once sirketi bu hale getirenlere diyecegini de al sana mail adreslerini attim mail atmak parayla mi yazin paranizi emeginizi calanlara.

  5. Ben bilançoyu fiyatladığını zannetmiyorum daha çeyrek yeni kapandı.Başımızda satılmayı bekleyen 1,85 milyon lot var katılım,TMB derken çok şey üst üste geldi birde bahsettiğiniz yaygaracılar da var illaki az çok bir etkileri olmuştur. Benim de düşüncen önümüzdeki hafta. Benim beklentim analist toplantısı üstüne ilk kez net bir şekilde sürpriz zarar yazmıyacağız dediler zaten yeni işte almadılar. Azfen ile Mühendislik'in inşaatı toparlacağını ve gübreye iyi destek olacağını düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi kesinlikle güven vermiyor SOCAR çok iğrenç bir durum belki hatırlarsınız GATE'den bile değer düşüklüğü yazıldı. Sorun ne yazık ki sadece inşaat olmadı.

  6.  Alıntı Originally Posted by the_wave Yazıyı Oku
    Patron satışı olsaydı KAP gelirdi.Şahsi tahminim Katılım endeksinden çıkış sonrası bazı fonların satış yapması ayrıca TMB'nin Rus pasaportlu Türk işçilerin askere alınma ihtimali konusunda uyarısının da etkisi vardır muhakkak. Kapanmak üzere olsada bir şantiye mevcut.
    Haklısınız. Bu Katılım endeksi konusunu unutmuştum. Bu Telegrama salınan trolleri de açıklar. Bu endeksdeki hisselerin satılmak zorunda olduğunu bilen ve bu satışı karşılamaya niyetli olanlar bu alımı mümkün olduğu kadar aşağıdan yapmak için bu tezgahı kurmuş olabilir. Tkfen dün ve bugün endekse oranla abartılı düştü. Haftaya belli olur.
    Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

  7. Sayin Baybars

    Bilmedigim icin soruyorum bu endeksteki hisseler neden satilmak zorunda . Sadece biz cikmadik ki diger cikan kagitlarda boyle bir satis olmadi dikkat etmedim . Bu olayi da cok anlamadim bizimkiler katilim endeksi uygunluk kaplari attilar ettiler , yuzde 6-7 disinda uyum sagliyordu . Dediginiz gibi onlar mecbur diye ucuzdan mal kapatmak icin tezgah olabilir de mevzuya hakim degilim . Sayin Maslak bu konulara hakim bilgilendirirse sevinirim

  8.  Alıntı Originally Posted by the_wave Yazıyı Oku
    Ben bilançoyu fiyatladığını zannetmiyorum daha çeyrek yeni kapandı.Başımızda satılmayı bekleyen 1,85 milyon lot var katılım,TMB derken çok şey üst üste geldi birde bahsettiğiniz yaygaracılar da var illaki az çok bir etkileri olmuştur. Benim de düşüncen önümüzdeki hafta. Benim beklentim analist toplantısı üstüne ilk kez net bir şekilde sürpriz zarar yazmıyacağız dediler zaten yeni işte almadılar. Azfen ile Mühendislik'in inşaatı toparlacağını ve gübreye iyi destek olacağını düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi kesinlikle güven vermiyor SOCAR çok iğrenç bir durum belki hatırlarsınız GATE'den bile değer düşüklüğü yazıldı. Sorun ne yazık ki sadece inşaat olmadı.
    Sizinle ayni fikirdeyim ortak da tahtayi gun boyu takip ediyorum , kagit cikmasin diye birileri elinden geleni yapiyor cozemedim ne dumen donuyor yine

Sayfa 626/781 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •