Sayfa 224/582 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Az sabırlı olun, az uyanık olun, bu fırsat kaçmaz, enflasyon hatta hiper enflasyon sizin için bir nimet ve fırsattır. Ucuzdan toplayım, temettüye ihtiyacınız olduğunda elinizdeki lot sayısı size tek fayda sağlayacak şeydir. Siz kira gelirine bakın, evin değeri düşer çıkar, buna bakmayın. Ucuz mu geliyor, o zaman toplayın. 1991-2022=31 yıldır Demir işindeyim. Demir’den şaşmayın.

2. Ereğli/Isdemir şu an ürettiğinin 10 katı kapasiteye sahip olsa, bunları satabileceği bir piyasa var mı?

3. İnsan kendisine şu şekilde zarar verir. Kurarak. Kendinizi asla kurmayım. Kendinizi dolduruşa getirmeyin. Kendinizi kurdukça aldığınız kararlar çıktığınız yol yanlış gelir. Öyle değil. İlk aldığınız gün düşündüğünüz şey doğru çıkacak. Daha önce yazdım. İstatistiklere bakın. Son 10-15 yılda bu çok defa oldu. Nedir bu olan. Ereğli dolar bazında 1000 günde %130 arttı. Fakat bu 1000 günün 970 gününde %30, diğer %30 günde %100. Yani sen 3 yılda dolar bazında %130 değer artışı almak istiyorsan 1000 gün vereceksin. Bu 1000 günün 970 günü dolar bazında %30 artacak. 970 gün bitecek kalan 30 günde dolar bazında %100 daha artacak ve toplam %130 dolar bazlı değer artışı göreceksin. Geçmişi inceleyin. Elinizdeki isdemiri 42 liradan Ereğli’yi 50 liradan çarpın keyfinize bakın. Maaşdan kalan para ile lotunuzu artırıp blok alımdan uzak kalın. Yeni başlayanlar sepet yapabilir. Temettü adayı şirket sayısı az değil.

4. Avrupa Çelik üretemiyor değil, Avrupa Çelik eritemiyor, yada buradaki eritmeye ergitme denir. Elektrikle dünyada Çelik üretenler, abi gecen sene hurda hariç 120-130 dolar maliyet vardı. Şimdi 300-320 dolar oldu diyor. Ereğli’nin ürettiği ürün ve üretim şekline alternatif olarak yaygınlaşan elektrikle üretim SOS veriyor. Bunu görmemek için kör sağır ve biraz da topal olmak lazım. Siz 3-5-10-20 yılı nasıl analiz ediyorsunuz. Dünya nüfusuna bu enerji yeterli gelmiyor. Enerji üretimi ve enerji tüketimi şekil değiştirecek. 1 ıpone 1 ton Çelik teorisi mutlaka görülecek. Kalıcı olarak. Çelik fiyatı 2008 de 1200 doları gördü, sonra pandemi de 1200 doları gördü, savaş ile 1300-1400 doları gördü. 1200 dolara işaret bıraktılar. Aynen Afrika’da aslanların bölgelerini belirlemek için bıraktığı işaret gibi. O Aslan tekrar aynı bölgeyi dolaşacak. Ve bir süre sonra 6 milyar insan, abi sizin bu ürettiğiniz Çelik işi zormuş, siz ton başı 1200 doları hak ediyorsunuz. Ve hatta biz 1 ıpone yi 800 dolara çekiyoruz diyecekler.

Telefona yatırım yapma, temettü İçin Demir’e yatım yap.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Az sabırlı olun, az uyanık olun, bu fırsat kaçmaz, enflasyon hatta hiper enflasyon sizin için bir nimet ve fırsattır. Ucuzdan toplayım, temettüye ihtiyacınız olduğunda elinizdeki lot sayısı size tek fayda sağlayacak şeydir. Siz kira gelirine bakın, evin değeri düşer çıkar, buna bakmayın. Ucuz mu geliyor, o zaman toplayın. 1991-2022=31 yıldır Demir işindeyim. Demir’den şaşmayın.
    Bana kızıyorsanız kızmayın, ben hafta başı 2500 lot daha inşallah Ereğli alacağım Gönül isterdi 25000 lot alabilmeyi ama, az veren candan, çok veren maldan... Borç harç gönlümüzden ne koparsa...

Çok kurmamak lazım evet, o ne olacak, bu ne olacak, 100 tane şey sayabiliyoruz... Bazen boşver gitsin demek gerekiyor. En kötü elimizde hisseler ile ortada kalırız, ama o hisselerin yine bir değeri olur...

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Oyuna ortadan girenlerin negatif yazıların dan artık bunaldım. Temettü işin geldiysen katlanacaksın. Bugün ektim bugün alayım yok. Sana göre enflasyon hak ettiğini vermiyor. Birde dur ben hesap yapayım. Hemde yazılı çizili. 😆😆😆

Ereğli’den isdemire göç tarihi Eylül- ekim göç fiyatı Ereğli satış 17 küsür, isdemir alış 11,54.
    Böyle göçe can kurban.. Şimdi ben Ereğli'deyim, şu durumda göç etmeye korkarım. Ereğli'nin fk'sı da düşük...

https://www.youtube.com/watch?v=6vgTBNN8toM

Valla abi sepetten kazandıkça ekliyorum. Aynen bu fırsat ele geçmez.
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Az sabırlı olun, az uyanık olun, bu fırsat kaçmaz, enflasyon hatta hiper enflasyon sizin için bir nimet ve fırsattır. Ucuzdan toplayım, temettüye ihtiyacınız olduğunda elinizdeki lot sayısı size tek fayda sağlayacak şeydir. Siz kira gelirine bakın, evin değeri düşer çıkar, buna bakmayın. Ucuz mu geliyor, o zaman toplayın. 1991-2022=31 yıldır Demir işindeyim. Demir�den şaşmayın.
    Herşey güzel olacak.. Kesinlikle Ytd.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Bana kızıyorsanız kızmayın, ben hafta başı 2500 lot daha inşallah Ereğli alacağım Gönül isterdi 25000 lot alabilmeyi ama, az veren candan, çok veren maldan... Borç harç gönlümüzden ne koparsa...

Çok kurmamak lazım evet, o ne olacak, bu ne olacak, 100 tane şey sayabiliyoruz... Bazen boşver gitsin demek gerekiyor. En kötü elimizde hisseler ile ortada kalırız, ama o hisselerin yine bir değeri olur...
    Siz bence bu işi başaracaksınız, ama az çok tanıyoruz, başka arkadaşlarda başarsın istiyoruz. Bugün elin oğlu elen musk 280 milyar dolar serveti var, ben buna bakarak hayatımı şekillendirmem, sasa yada başka bir şeye de bakarak şekillendirmem. Girdiğiniz yol yanlış değil bunu anlatmak istedim. Fani bir canlı sahibi olan sasadan ben korkarım. Sahibi öldüğünde hayatı devam edecek sistemler lazım.

Sayfa 224/582 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •