Sayfa 680/1001 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Viop XLIV

böyle dik çıkıyorsun ya pala..
    sonu karakolda bitiyor..azar azar çık

2. Pati yapıyor çünkü hacim ve para girişi zayıf ,
    bakalım indir bindir = sürü psikoloji ile hacim fiyatı destekleyecek mi = Kapanış.
    16.30-17.00 kadar mide böbreğe çalışsın kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

En azından bist30 daki birçok şirket ülkeden daha iyi durumda/ yönetiliyor

Tl de kalmak mı? Borsaya yatırmak mı?

Cevap çok basit
    audentes Fortuna iuvat

SPOT

BofA bugün THYAO TUPRS EREGL alıp, SASA HEKTS ASELS satmış,

BofA nın aldığı ilk 50,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Enflasyon süreci tüm acemi-çaylaklara güven verdi.Bir halttan anlamayan,oyun teorisi,short,sistem vs. bilmeyen kesim sürekli yükselen piyasada kazandığından öz güven patlaması yaşıyor. (iş yerimde böyle tipler var)

Saçma bir hisse değilse 2 çizgi çekince doğruyu bulduğunu sanıp kazanıyor.ZATEN PİYASA BU ENFLASYON ORTAMINDA %90 LONGTUR ve ne alırsan al gider..bu keramet senden kaynaklanmıyor...

Vobda darmadağın olan kesim ahkam kesiyor..ne de olsa hisse hep yukarı.
    Yani bakır ile altın karıştı.Piyasayı en iyi bilenle bilmeyen aynı kazanıyor..AMA BU ORTAM ENİNDE SONUNDA bozulacak..ENFLASYON %20 VE ALTI OLUNCA İŞTE O ZAMAN ASIL PİYASA OLUŞACAK..short ve longta güçler eşitlenecek...Aylarca süren düşüşlerde shortçu kazanırken standart hisseciler malesef mutsuz olacak.

yok f/k mış..yok bilançoymuş.Bunlar öğretmenler odasında konuşuluyormuş....Bunlar yükselen trentte iş yapar..ama shortta kimse bunlara bakmaz.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    1981 de 8 yaşındaymışım. paraya olan ilgim o yıllarda başladı. bayramda köyde kapı kapı dolaşır el öperdik ...
    kimi 50 krş verirdi(arkasında kızılderili resmi mi ne vardı !! ) o gün anlamamıştım ne ayak bugünde bilmem neden kızılderili vardı paramızda.birazdaha yakın olanlar (hısım olarak) 2,5 tl verirlerdi. birde şeker verirlerdi ama ben parayı severdim paragözdüm ben çatapat filan alırdık.mantar tbncası kızkovalayan

vay be sonrada 7 sene sonrada şeker toplayıcılıkdan senet alım satımına ...çok hızlı büyütmüşüm işleri )
    İlahi, çok naifsin pisyedili kardeşim!!

Üzerinden biraz geçmiş ama yine de yazayım dedim. Eksik kalmasın..

https://tr.wikipedia.org/wiki/Sabiha_Tansu%C4%9F

https://www.youtube.com/watch?v=YL0-_ZTIcwQ

Sayfa 680/1001 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •