Sayfa 170/651 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 5205 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Yoldayım Sn.666, her mesajin pc de evde kayıtlı.Her anlamda haklı çıktın.Ocak ayında tarih vermedin ama kabul edeceklerini söyledin.Burda da yazdın Halk cafede de yazdın.Buzdağının arka tarafı göründü..Bundan sonrası yatırımcı lehine diye düşünüyorum.Ya dava düşecek yada red gelerek anlaşma yolu...Ben hissenin önünün açıldığını düşünüyorum.Seçimlerde ekstrası...YTD

2. Yarın ola hayrola..

3. Ooooo bu iyi oldu. Teşekkürler ortak.
     Alıntı Originally Posted by Aswar Yazıyı Oku
    Sota ablamız dinleyek hele dedi

Ne diyorsam yaptim iste ozan.

Daha once de soyledim, herkezin yatirim stratejisi degisik. Ben sadece mahkemesi ile ilgileniyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Teknik bilgim az ama okuyunca anlıyorum...Yıllar ama 10 yıl öncesine dayanan AYLIK GRAFİKTE BİR DAHA YAZAYIM AYLIK GRAFİKTE DEV BİR OBO VE sonrasında alçalan takoz ...Alçalan takozun kırılması ile 16 TL gidip tekrar hem boşlukları alması ve onaya dönmesi ile birlikte bugün ki haberle birlikte gelen tavan...Ben bu noktadan sonra bu tahtada beklerim.Ama yukardan satayım aşağıdan alayım düşüncesine sahip olupta becerebilen yatırımcıları da alkışlar,tebrik ederim.YTD
    Sn ozannn ;

Grafigi de koysaydınız Süper olacaktı teyit açısından

saygılar

ytd..

hissede olanları tebrik ederim dediğim fiyatlara gelse alacaktim nasip değilmiş şimdilik
    ama bu hisseye hiç güvenmiyorum nedense yinede kazancınız bol yolunuz açık olsun ben 3,5 ta sizi bekliyor olacağım demedi demeyin

7. Baykuş ne oldu. 3.5 gelirse alacaktı. Memis diodu bilmemne diodu. Coin diodu.

Halk in sorunu oymuş bak çekti gitti halka bak halka sem

Biz ekmeği sszdik ama yiyemedik nasip olmadı nasipte olmayınca dayak bile yenmiyor, ykb de yedik onun yerine ona sayalım

tekrar bankalara bir operasyon bekliyordum ama tüm dünya diken üstündeyken özel bankalara da cesaret edemedim ne olursa olsun bir müddet nakitte beklemeye karar verdim ama sizin adınıza sevindim umarım zararda olanlar zararlarını kurtarıp kara geçerler

Sayfa 170/651 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •