Sayfa 740/1001 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Viop XLIV

  1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Doğruları yazmak.!!
    Tavuk toplumlarda kimsenin hoşuna gitmez.!!
    Gerçekler acıdır.!!!
    Bak cebindeki 200 TL ye.!!
    Piyasaya ilk çıktığı
    2009 yılında 123 dolar ediyordu.!!
    Şimdi 11 dolar ediyor.!!!

    Nereden nereye.!!!
    Tsunami den de beter.!!!
    Çarptı.!!!
    Anlayana.!!!


    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Sorun bu sen bunları 2009 2013 te yazmadin. Bu evde yangın çıkabilir dedin ve bilmedin. Yangından ev kül olmuşken gelip diyorsun ki çok kötü şeyler olacak arsanın bile değeri yok...dolayısı ile verdiğin ornekler oldu zateni anlatır, olacağa kanıt değiller.

  2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Dow 66000.e gidiyor demismiydim. Demiştim sanırım.

    Covidle eksi faize park edilen parayı kırbaçliyorlar
    Trilyon üstü trilyon dolar tahvilde. Bozduran rahat edip koşuyor parası ile bir yerlere. Kalanı daha daha kırbaçliyorlar. Bozduran bozdurana. Melete melete bozdurmaya devam. En son akıllı para kalacak orada ben alırım diyecek . Her yer dolar her yer euro her yer enflasyon. Bir bakmışsın Dow 66000.
    Vıngır vıngır parekende var.. Önce pes etsinler
    Memento mori

  3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Doğruları yazmak.!!
    Tavuk toplumlarda kimsenin hoşuna gitmez.!!
    Gerçekler acıdır.!!!
    Bak cebindeki 200 TL ye.!!
    Piyasaya ilk çıktığı
    2009 yılında 123 dolar ediyordu.!!
    Şimdi 11 dolar ediyor.!!!

    Nereden nereye.!!!
    Tsunami den de beter.!!!
    Çarptı.!!!
    Anlayana.!!!


    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Hakkaten artık doğruları yazıp durma bosporos abi hoşumuza gitmiyor. Paramız pul oldu, 200 tale ile artık sokağa çıkamıyoruz 500 lük banknot çıkartmaları lazım.
    Bistte çok ucuz kaldı, tale bazlı ralli lazım yıldırım hızıyla 10bini bu sene yetiştir.
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

  4. Çok dogru dediniz. Sadece şu salak bankalarla falan olmasın yanı düzü bütün kağıtlarla beraber gidelim fizana... 6 /7 sene ugrasmayalim bir daha...
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hakkaten artık doğruları yazıp durma bosporos abi hoşumuza gitmiyor. Paramız pul oldu, 200 tale ile artık sokağa çıkamıyoruz 500 lük banknot çıkartmaları lazım.
    Bistte çok ucuz kaldı, tale bazlı ralli lazım yıldırım hızıyla 10bini bu sene yetiştir.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  5. GUBRF de pozisyon ilk sıraya gelmiş. Açıklama vs olması gerekir.

    Yeni bir vaka olmaması için önlem alınmalı ve kamuoyu aydınlatılmalı.

    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

  6. Her zaman olduğu gibi geçen hafta sonuda burada fekekat konuşuldu, resmen klasik oldu hafta sonu borsa batacak kriz çıkacak muhabbetleri burada. Credit batırıldı,global kriz çıkarıldı, BIST çökertildi. Burayı okuyuota etkilenmemek imkansız. Elimde biraz BIST vadeli kontrat long ve yüklü ttkom long vardı hafta sonu. Tabi not düşmüş birde credit spekulasyonu yapılmış üstüne Dow çökmüş. P.tesi piyasa açılır açılmaz eldeki pozları kapamayi düşüyordum. Ama ilgin bisi oldu. Pazar gecesi telefonum bozuldu. Laptobumda geçen ay çalınmıştı. Yani sadece telden bakıyordum piyasaya. Kazakistan'da yaşadığım için buranın saatine göre 12.30 da açılıyor BIST. P.tesi sabah erkenden telefoncular çarşısına gittim telefon almak için. Telefon buldum ama telefon kartımı telefona tanıtmak için bir takım işlemler gerek. Bir türlü o prisuduru yapamadım. Buradaki vergi numaram ve ve şifrelerim bozulan telefonda kayitliydi hepsini kaybettim. Gün boyu uğraştım olmadı ve telefonu almaktan vazgeçtim. Bu arada hiç piyasaya bakamadim. Akşam oldu antrenmana gittim (antrenörüm) cocuklardan birinin babasıyla saha kenarında sohbet ediyorum aniden adama dedim telefonunu verir misin verdi benim türk hattını taktım ve mobil traderi yükledim açılması için hatta sms gelmesi lazımdı pek umudum yoktu ama sms giriş şifresi geldi ve programı açtım şok oldum. Piyasa ucmustu inanamadim. Açıkçası piyasayı eksi ve haliyle ttkomu baya aşağıda görürüm derken extreme biçimde tersi olmuş ve benim long vadeliler ve ttkomlar acayip kar yazmış. Hemen hepsini kapadım. Hayatimda ilk defa kontrat başına bu kadar marj yakaladım. Eğer telefon bizulmasaydi sabah piyasa açıldığı gibi kapayacaktim pozları belkide 3-5 bin puan yukarı gidincede shorts dönüp batacaktim. Eminim negatif düşünen bir çok kişi dün battı. Onlar shortladikca piyasa yukarı gitti. Gelin bu short ve kriz sevdasından vaz geçin. Eminim kieger piyasa çökerse siz yine long ta yakalanacak siniz.

  7. #5919
    O zaman yeni mottamız
    Vop yapın
    Vıop a bakmayın


    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

  8.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Her zaman olduğu gibi geçen hafta sonuda burada fekekat konuşuldu, resmen klasik oldu hafta sonu borsa batacak kriz çıkacak muhabbetleri burada. Credit batırıldı,global kriz çıkarıldı, BIST çökertildi. Burayı okuyuota etkilenmemek imkansız. Elimde biraz BIST vadeli kontrat long ve yüklü ttkom long vardı hafta sonu. Tabi not düşmüş birde credit spekulasyonu yapılmış üstüne Dow çökmüş. P.tesi piyasa açılır açılmaz eldeki pozları kapamayi düşüyordum. Ama ilgin bisi oldu. Pazar gecesi telefonum bozuldu. Laptobumda geçen ay çalınmıştı. Yani sadece telden bakıyordum piyasaya. Kazakistan'da yaşadığım için buranın saatine göre 12.30 da açılıyor BIST. P.tesi sabah erkenden telefoncular çarşısına gittim telefon almak için. Telefon buldum ama telefon kartımı telefona tanıtmak için bir takım işlemler gerek. Bir türlü o prisuduru yapamadım. Buradaki vergi numaram ve ve şifrelerim bozulan telefonda kayitliydi hepsini kaybettim. Gün boyu uğraştım olmadı ve telefonu almaktan vazgeçtim. Bu arada hiç piyasaya bakamadim. Akşam oldu antrenmana gittim (antrenörüm) cocuklardan birinin babasıyla saha kenarında sohbet ediyorum aniden adama dedim telefonunu verir misin verdi benim türk hattını taktım ve mobil traderi yükledim açılması için hatta sms gelmesi lazımdı pek umudum yoktu ama sms giriş şifresi geldi ve programı açtım şok oldum. Piyasa ucmustu inanamadim. Açıkçası piyasayı eksi ve haliyle ttkomu baya aşağıda görürüm derken extreme biçimde tersi olmuş ve benim long vadeliler ve ttkomlar acayip kar yazmış. Hemen hepsini kapadım. Hayatimda ilk defa kontrat başına bu kadar marj yakaladım. Eğer telefon bizulmasaydi sabah piyasa açıldığı gibi kapayacaktim pozları belkide 3-5 bin puan yukarı gidincede shorts dönüp batacaktim. Eminim negatif düşünen bir çok kişi dün battı. Onlar shortladikca piyasa yukarı gitti. Gelin bu short ve kriz sevdasından vaz geçin. Eminim kieger piyasa çökerse siz yine long ta yakalanacak siniz.
    Tebrikler. Doğru yolu bulmuşsun. Telden kaynaklı da olsa.
    Burası kaybedenler club'ı... Losers club diyorlar bazıları.

Sayfa 740/1001 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •