Sayfa 743/1001 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    en azından yanlış mesaj olmamış. gününe denk gelmiş.

abi sana şaka gibi geliyor.üniversiteye yazıldım 3 sene de kağıt üstünde okudum.
    ama 7 ay dağda çalıştım .dağda çalışan adamın mesajı anca şu olur .."geliyooor ! motorla ağacı kestinmi kesme yönünü ayarlarsın az çok ama ansızın rüzgar estimiydi çok tehlike.
    düz adam düz mesaj verir abi.

ha bide başlık çekme vardır.onda çift yevmiye alırsın .çünkü ağaç kütüklerini aşağı yuvarlamazsın yukarı yola taşırsın .
    Bozkurt abim sana yazmıştım 48 saat olmadı.

https://www.haberturk.com/kestigi-ag...ybetti-3526349

Rabbim tüm orman işçilerini ve diğer işçilerimizi böyle kazalardan esirgesin.

İnsan ne yaşıyorsa o konuda hassasiyeti oluyor.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2. 3 Ekim MKK verileri ve son fiyatlar ile Halka Açık Piyasa Değeri en yüksek şirketleri hesapladım.

Dolar 20 olsa hesaplama daha kolay olacak. 10 milyar dolar sınırını geçen çok şirket olmuştu zamanında.

Bu arada CAN2 termik bilançosuna bakmak lazım, gerçekten o kadar kazanıyor ise fiyatı normal olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Halka açık piyasa değerinde Emlak GYO ile THYAO çok yakındı. Evlerin fiyatları astronomik arttı bu şirket o kadar performans göstermedi. Kötü yönetim olmalı. Normalde garanti para artı hasılat paylaşımı yapıyordu, bir takım sorunlar olmalı.

Müteahhitler evleri kendi adamlarına satıp, Emlak GYO'ya düşük hasılat bildiriyor olabilir.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    PALA'ma dedim ki
    Bugün giymeyim shortları
    Arkası kuşlu aynamda
    Taradım longları
    O romandaki hayali
    Belki gerçek yapmaya
    Durdu zaman durdu borsa
    Devre kesici girdi kapıdan
    Öylece bakakaldım
    Gözümü ayırmadan

Cebimde balya dolarlar
    Ağır ağır doğruldum
    Pala'm geldi sırtıma vurdu
    Unut dedi longları
    Spkesin sen spek kal
    Giy dedi shortları
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    dil var ses eyler
    kulaktan içerû
    söz var maksat eyler
    mânâdan içerû

hamza sütbıyık rubaileri cilt III sahife 87
    işte böyle efendim, huuu
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    geldik gidiyoruz şen ola Las Vegas

7. Birgün arkadaşımla Beyoğlu'nda yürüyoruz filme girelim dedik, film de "Kayıp Otoban" çıktı. Filmin yarısında arkadaşım çıkalım ben beğenmedim dedi, ben de filmden bir şey anlamadım ama bu durum hoşuma gitmedi üstelik para da yanmış olacak. Yok ben kalacağım ikinci yarıyı da seyredeceğim dedim ve seyrettik. Filmi anlamadığımızı birbirimize söylemedik.

Neyse sonra "Kayıp Otoban" filmini anlatan başka bir film seyredince kafada oturdu.

8. Üstadım,
    Haddime değil ama şiir size ait ise büyük şiir. Şair olmak bu sözleri söylemeye yetmiyor bence.

>>>>>>>>>

dil var ses eyler
    kulaktan içerû
    söz var maksat eyler
    mânâdan içerû

hamza sütbıyık rubaileri cilt III sahife 87

Sayfa 743/1001 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •