Sayfa 809/1001 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Bayılıyorum Pala'nın bu yurtdışını önemsiyormuş gibi yaptığı 1-2 dakikaya..

Basıyormuş gibi yapıyor, sonra sür yukarı..
    Kademeler öyle boş ki 150 kontratla %0,3 oynatırsın

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Poz 40. Maliyet 84. Zarar 24 bin.

Herkese hayırlı işler.
    poz 2...maliyet 89...her %10 yükselişte 2 eklerim..%5 düşüşte 2 daha eklerim..karınca misali maksat safımız belli olsun...benim speklere mazot olacak param ancak bu kadar
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Benim gönlüm zengin. Kendimi halkımızın refahı ve huzuru için feda ediyorum.

Ben olmasam nereye gidecek?
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    poz 2...maliyet 89...her %10 yükselişte 2 eklerim..%5 düşüşte 2 daha eklerim..karınca misali maksat safımız belli olsun...benim speklere mazot olacak param ancak bu kadar

4. İngiltere'nin 20 yıllık tahvil faizi ABD istihdam raporunun ardından %4.537 ile 28 Eylül'den bu yana en yüksek seviyeye çıktı

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    İngiltere'nin 20 yıllık tahvil faizi ABD istihdam raporunun ardından %4.537 ile 28 Eylül'den bu yana en yüksek seviyeye çıktı
    "Her fani ülke yüksek enflasyonu tadacak " zincirlikuyu merkez ..
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. ne oldu TDI
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Avrupa ülkelerinde konut fiyatları artıyor

Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları yılın ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,9 yükseldi.

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), AB ülkelerinde 2022 yılının ikinci çeyrek döneminde konut fiyatlarındaki değişime ilişkin verileri yayımladı.

Buna göre, AB'de konut fiyatları yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2,3, 2021'in aynı dönemine göre de yüzde 9,9 yükseldi.

Aynı dönemde konut fiyatları Avro Bölgesi'nde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2,3, yıllık bazda ise yüzde 9,3 arttı.

AB üyesi ülkeler arasında, ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre konut fiyatlarında en fazla artış yüzde 27,4 ile Estonya'da, yüzde 23,1 ile Çekya'da, yüzde 22,8 ile Macaristan'da, yüzde 22,1 ile Litvanya'da ve yüzde 18,2 ile Hollanda'da gerçekleşti.

Konut fiyatlarındaki artış Almanya'da yüzde 10,2, İspanya'da yüzde 8,1, Fransa'da yüzde 7,1 ve İtalya'da yüzde 5,2 oldu.

Söz konusu dönemde konut fiyatları, hiçbir AB ülkesinde düşüş göstermedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

AB ülkelerinde emlak a yatırım yapanlar kazanmış, borsa da yatırım yapanlar zarar etmiş.

YTD
    ABD faiz vadelileri Fed'in Kasım'da 75 baz puan faiz artırımına %92 ihtimal veriyor, (Eylül'deki istihdam raporundan sonra %85.5 idi)
    İngiltere'nin 20 yıllık tahvil faizi ABD istihdam raporunun ardından %4.537 ile 28 Eylül'den bu yana en yüksek seviyeye çıktı
    Tarih de görülmemiş OHAL ler yaşanıyor,hem faizler yükseliyor hem de konut fiyatları.!?

YTD

8. bizim piyasa veriyi yanlış anladı sanırım :D

profesyoneller bizim bistte Amerikan borsaları mantığıyla işlem yapsa kafayı yer.

Sayfa 809/1001 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •