Sayfa 571/1002 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

sadece haklısınız , bunun dısında hangi yatırım aracında bu saatten sonra risk alınabilir ,buna gayrimankul arsa araba vs de dahil ?

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    sadece haklısınız , bunun dısında hangi yatırım aracında bu saatten sonra risk alınabilir ,buna gayrimankul arsa araba vs de dahil ?
    tunç Şatıroğlu gibi aklı başında uzmanlar, şu saatten sonra yatırım bağlamında gayrımenkulün eskisi kadar pirim yapamayacağını ve enflasyondan daha az getiri olabileceğini söylüyor. hele krediyle hiç tavsiye etmiyorlar. şu dönem borsanın daha cazip olduğunu söyleyenler çoğunlukta. burada da uygun fonu seçebilmek önemli. dışarıda hava bozuk ve ekonomimiz kötü yönetilmesive ve döviz rezervlerimiz eksi 60 milyarla dayanmış olmasına rağmen yüksek enflasyondan dolayı borsanın cazip olduğuna vurgu yapıyorlar. acizane ve naçizane youtube ve twitter'dan tunç Şatıroğlu, haluk Canberk, bir de daha genç olduğundan cesaretli şekilde konuşan saffet öztürkü takip etmenizi öneririm. özellikle saffet Öztürk, neden bunca soruna rağmen borsa sorusuna doyurucu yanıtlar veriyor. son kararı da kendiniz verirsiniz. bol kazançlar dileğiyle

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    tunç Şatıroğlu gibi aklı başında uzmanlar, şu saatten sonra yatırım bağlamında gayrımenkulün eskisi kadar pirim yapamayacağını ve enflasyondan daha az getiri olabileceğini söylüyor. hele krediyle hiç tavsiye etmiyorlar. şu dönem borsanın daha cazip olduğunu söyleyenler çoğunlukta. burada da uygun fonu seçebilmek önemli. dışarıda hava bozuk ve ekonomimiz kötü yönetilmesive ve döviz rezervlerimiz eksi 60 milyarla dayanmış olmasına rağmen yüksek enflasyondan dolayı borsanın cazip olduğuna vurgu yapıyorlar. acizane ve naçizane youtube ve twitter'dan tunç Şatıroğlu, haluk Canberk, bir de daha genç olduğundan cesaretli şekilde konuşan saffet öztürkü takip etmenizi öneririm. özellikle saffet Öztürk, neden bunca soruna rağmen borsa sorusuna doyurucu yanıtlar veriyor. son kararı da kendiniz verirsiniz. bol kazançlar dileğiyle
    tesekkur ederim yorumlarınız için ,tv alt yazıda putin bizim reis le gorusecek vs yazıları geçince biraz laım yaptım ,savaş surecini iyi yonetecekler gibime geliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Fon konusunda eski değilim ama kesinlikle şu kanıya vardım pek çok fon yöneticisi kesinlikle bazı şirketlerden komisyonlar aldıklarını ciddi ciddi düşünüyorum

zararda olduğu için bunu yazıyor diyenler olabilir

petrol, gümüş, ve altın fonlarında zararım yok (olsa da şikayetim olmaz , itirazım olabilir a fonundan b fonuna geçerim mesele biter , altın fonunda bunu yaptım )ama özellikle yurt dışı hisse fonlarında birkaçında bu kanıya vardım
    Adını açıklamayacağım ama önce genel merkezlerine yazacağım cevap gelmezse CİMER vasıtasıyla cevap almaya çalışacağım
    Merak ettiğim neden bu koca koca fonlar sürekli düşen , hatta sürekli operasyon yiyen hisselerde(yurt içi olsun yurt dışı olsun hacimleri yerlerde sürünen hisseler de ısrarcı, öyle ki bu hisselerden günlük 3-5 milyon tl olanlar var ama bu hacimden bile fazla hissesi olan fonlar var ) buna dikkat çekeceğim eninde sonunda gerçek ortaya çıkması gerekir ki fonlarda da arınma olması için katkım olsun
    Neden bu fonlara yatırım yapıyorsunuz?

5.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Artık para piyasası fonlarinda durmanın hicbir anlamı yok para her gün eriyor. Risk almaktan çekiniyorsaniz en azindan Eib,Eic,Suc,Rpd, Ekf gibi getirisi fena sayılmayan riski düşük fonlar denenebilir.
    Bilgi için teşekkürler. Peki faiz 9 olduğunda, günlük getiri ne kadar olacak?

0.050
    0.045
    0.040
    0.035
    0.030

Hangisi?

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Nkolay 310 gun veriyor al ve satma 181+ gunden sonra%3 stopaj kesiyor.
    Ayda 2-3 defa kullanmam gerekiyor, uzun vadeli düşünemiyorum. Sizce faizler tek haneye indiği zaman, 0.05 olan getiri, ne olur.

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    kesinlikle katılıyorum. ppf'ler, kağıt üzerinde her ne kadar en risksiz yatırım olarak duruyorsa da tüik enflasyonunun yüzde 83, bağımsız kuruluşların açıkladığı enflasyonun ise yüzde 200'e yakın olduğu ortamda en riskli yatırımdır. bir nevi paramı ben yiyemiyorum, buyrun siz yiyin yatırımıdır. yakın zamanda lazım olacak para, boşta durmasın diye veya piyasada fırsat bekleme gibi sıtratejiler dışında ppf'de kalmak, parayı seri şekilde erimeye bırakmaktır, yazık olur. çünkü hayat her geçen gün zorlaşırken para kazanmak, çok daha zor oluyor. yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, şahsi düşüncelerimdir.
    Para kazanmak karşısında aldığımız risklerden dolayı, getirisi çok az bile olsa, damlaya damlaya göl olur mantığıyla devam ediyoruz. İnsan biryerden sonra en ufak bir risk almak istemiyor. Evet, şimdiki yönetimin ekonomik bakış açısıyla, paramızın değeri düşüyor ve zaman geçtikçe içinden çıkılmayacak bir hal alacak. Çok ağır bir krize doğru gidiyoruz..

8. nacizane tavsiyem haftalık yayınlanan borsa videolarını izleyerek para kazanmak, sermaye büyütmek çok zor.
    Tek yol güvendiğin fonlarda sabretmek.

Sayfa 571/1002 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •